Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gabriell88 kérdése:
Mit kezdenétek vele? Exbalhék.
Figyelt kérdés
szóval!fél éve vagyok együtt a barátomal, és a régi ex újra feltünt, eleinte csak a közösségi oldalra feltett képeimet nézegette, majd nemrégiben véleményezte is, had nem irjam milyen primitív szavkkal... A lényeg hogy azt állítja párommal mai napig összejárnak havi 5-6 alkalom, van a csajnak barátja mellesleg, mondtam neki h mondjon pár ilyen alkalmat, és amiket fel sorolt, hm a többségében ott voltam szal kamu...Nem mintha nem bíznék a páomban, tudom azt h nem csalt meg főleg nem vele, ezzel nincs gond, hisz bárilyen sms-t kap tőle azonnal megmutatja, nem mellesleg már egyszer fel volt jelentve a csaj zaklatásért.(a párom jelentette fel)ilyeneket irogat nekem hogy átdugtuk az éjszakát miközben veled jár.. stbmondtam neki ezzel magát minősíti nem engem de mindegy...
na már most azt eszeltem ki, h lementettem az oldalt, és ha tovább folytatja megmutatom kedves barátjának...
szerintetek jó ötlet? vagy van esetleg más ötletetek? és mielőtt jönnétek azzal h de hát honnan tudom h nem mond igazat, ismerem a párom...és mint említettem szinte minden napot együtt töltünk, de az éjszakákat biztosan, és ő azt irogatja h nála aludt meg ilyenek, ami kizárt..
Azonnal mutasd meg a barátjának,esetleg hivd fel ha tudod és mondd el neki milyen csaja van. És van bizonyitékod is.
2010. máj. 15. 12:45
2/11 anonim válasza:
Add oda a pasijának, kíváncsi vagyok mit lépne. Legyen akkor ott veled a barátod is, hogy ne tudjon a csaj bekeverni. Én szétszedném, tisztelem a higgadtságod.
2010. máj. 15. 12:46
3/11 anonim válasza:
mindenképp mutasd meg a pasijának!!! utána írd le mi lett kivi vok hogy kidobta-e a pasi a kis ribi szűrét:D:D (ha normális a pasi akkor ezt teszi..)
2010. máj. 15. 12:49
4/11 anonim válasza:
12:49 vagyok: amúgy meg sztem a csaj szimplán féltékeny, mert szte te szebb vagy nála, ha nem lenne féltékeny lese szarná h mivan veletek;)
2010. máj. 15. 12:52
5/11 A kérdező kommentje:
hidd el legszívesebben én is ezt tenném, de sak higgadtan tudok gondolkodni.Nem adom meg neki azt amire hajt, h idegesnek lásson, mert tudom h ez a célja, szétmarni minket minden áron...a levéllel kapcsolatban meg csak annyit, h sztem várok még vele, mert ugysem hagyja abba, minél több bizonyítékom lesz annál jobb... viszont elég egy aljas nőszemély... szal mindenre fel kell készülnöm, ezért kértem segítséget
2010. máj. 15. 12:53
6/11 anonim válasza:
amúgy hány évesek vagytok? Te és a csaj?
2010. máj. 15. 13:00
7/11 A kérdező kommentje:
én 22 ő 24
2010. máj. 15. 14:27
8/11 A kérdező kommentje:
várom a további ötleteket:)
2010. máj. 15. 16:34
9/11 A kérdező kommentje:
am. mint említettem van barátja.. de mégis kérdem én:Milyen nő az ilyen?semmi tartás nincsen benne?már 4 éve szakítottak,és még mindig nem bír leállni?vagy egyszerűen jól esik neki ha másokat bánt?ami a vicces h ezzel nem érte el a célját, mert nem hogy szét választott minket, hanem közelebb hozott...
2010. máj. 15. 16:41
10/11 anonim válasza:
nah mi történt?? légyszi írd meg, érdekel:) végül beköpted a pasijának a kis r.ngyót? remélem sikerül lekoptatnotok;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!