Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek a baratomnak 18. adik szuletesnapjara?
ha bulija lesz és ott akarod átadni az ajcsit, szerintem ne csináltass puzzle-t vagy közös képes akármit..
van kedvenc piája? Azokat lehet díszdobozban kapni, kispohárral, jól is jön a bulin :) 18-ra amúgy is szoktak alkoholt adni :)
Dohányzik? Zippo öngyújtók nagyon kedves ajándékok.. van olcsóbb-drágább, különböző mintával, /az enyém nagyon örült neki.. :) /
mi a hobbija? Autók, motorok, száguldás, számítógép? Jó ötlet lehet 1 éves újságelőfizetés a kedvenc magazinjára
kedvenc (ruha)márka? Egy divatos felső, póló, táska vagy cipő --> függ mennyit szánsz rá :)
Ha szereti az ékszereket, piercingeket, vehetsz neki fülbevalót vagy piercinget, esetleg nyak- vagy karláncot..
Közös tetkó? ha tervezi, hogy szeretne magára varratni valamit, fizesd be neki :) buli után másnap vagy amikor lehet kísérd el és válasszatok együtt :) örök emlék és tuti ajándék, ha vágyott már rá :)
persze én nem ismerem őt, nem tudom milyen kaliber.. bulizós vagy inkább otthonülős, vagány vagy nem, sulis-e még vagy már dolgozik.. 3 éve együtt vagytok, te tudom mire vágyik..
Szerintem a buliba vigyél egy üveg valamit, amit szeret, este pedig dobd fel a hangulatot valami forró rucival :) Fotózz sokat, akkor emlékezetes lesz.
szerintem vegyél neki egyszerűen a kedvenc piájából, vagy valami különlegesebb bort...
Azon kívül pedig ha van alkalmatok rá, menjetek el hozzátok, vagy vigyél CD-t hozzá, zárkózzatok be a szobádba/szobájába, indítsd el a zenét és csinálj valami erotikus táncot vetkőzéssel.
Esetleg kösd át magad masnival a ruha alatt ésavégén csak az maradjon... Aztán mondd, hogy Én vagyok a te ajándékot... Kioldhatja a masnit, és szeretkezhettek egy jót.
Nem írtam le teljesen részletesen de gondolom el tudod képzelni hogy mire gondoltam... Nagyon be fogja indítani, ha megcsinálod!
-egy kis album tele közös képekkel, élményekkel
-ha szeret főzni akkor van egy olyan könyv h Főzőkönyv pasiknak. nagyon jópofa, minden recept úgy kezdődik h bonts ki egy sört
-rajzoltass egy közös nagy méretű képet és kereteztesd be
-én adtam már tollat amibe a saját neve volt belegravíroztatva
-focilabda
-bögre/hógömb(van olyan is amibe szivecskék vannak) /párna amin a te képed/közös képetek van
-próbálj meg rajzolni neki valami szépet és azt kereteztesd be
-ékszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!