Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom nem hajlandó segíteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem hajlandó segíteni a házimunkában, én meg már nem bírom egyedül. Mit tegyek, hogy segítsen?

Figyelt kérdés
Mindketten huszonév elején vagyunk, egyetemisták. Eleinte mikor összeköltöztünk (1 éve), akkor segített, most azonban minden rám maradt. Mivel panelban lakunk, ezèrt nincsen kinti munka, tehát csak a benti dolgokban kellene besegitenie. A főzést úgy oldottuk meg az utóbbi napokban, hogy menüt veszünk hètköznap, de ezt nem tudom meddig bírjuk anyagilag. A szüleink messze èlnek tőlünk, ezért ritkán van alkalom, hogy segítsenek. Már többször kértem, hogy pl mosogasson el, de erre az a valasz, hogy neki ehhez nincs kedve. Mikor én azt mondom, hogy nekem sincs, akkor az a válasz, hogy én se csináljam akkor, és költöztessük hozzánk az anyját, majd ő csinálja. Mit lehet ilyen emberrel kezdeni? Az anyukája is rászólt már, de hiába, ha 20 évig úgy nevelte, hogy semmit nem kellett segítenie. Van esély, hogy megváltozzon, mert most még nagyon fiatal. Nem akarom elhagyni sem, mert ezen kívül jól működik a kapcsolat, egyszerűen csak segítséget várnék.
2017. ápr. 30. 12:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Meg lehet próbálni móresre tanítani, ne moss rá meg ilyenek de alapvetően felejtős...mindig ilyen marad és lehet, hogy amúgy jó a kapcsolat, de majd ez megmérgezi. Egy kisfiút nevelsz.
2017. ápr. 30. 14:47
 12/15 anonim ***** válasza:
Te a lány v a fiu vagy?
2017. ápr. 30. 15:08
 13/15 anonim ***** válasza:
Hát pedig ha ráhagyod, ez csak rosszabb lesz. Adj neki ultimátumot, hogy vagy a rendetlenség vagy te. És ne félj elhagyni, nem vesztesz vele sokat.
2017. ápr. 30. 15:43
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
A gyereknevelés témakörben ugyaneu a kérdés, csak már van gyerek is. Jogosan merül fel a kérdés, miért szült vki ilyennek gyereket, ugye. Úgyhogy a te választásod, de aztán no hiszti, plíííz!
2017. ápr. 30. 16:14
 15/15 anonim ***** válasza:
Te választottad, hogy háztartási robotgép leszel mellette. Nem most lett ilyen, eddig is ilyen volt, és nem fog változni. Lépj le, amíg lehet.
2017. ápr. 30. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!