Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom soha nem bókol, sőt! Szokott csúfolni. Ami miatt úgyérzem, hogy nem tetszem neki. Miért szerintetek?
pl kérdezte minek akarok másik fülbevalót
mondtam: hogy szebb legyek
erre a válasza: azzal se leszel szebb.mert nem vagy szép.
miért ilyen velem?
állítólag ha a párunk nem is helyes, annak aki szereti a legszebb. nem?
vagy ilyen beszólásokkal ő a vagány?
vagy???
de szerintem ő azt hiszi, ez poén.
csak már annyiszor mondtam neki, hogy egy nőnek fontos, hogy a párja mellett szépnek érezze magát
tönkreteszi az önbizalmam
pedig miatta vagyok szőkéből barna, meg magassarkú helyett edzőcipős és ezt kapom ilyen nagy változásra mindig
soha nem elégedett
de szerintem, mert nem is fogja fel, hogy ezzel mit okoz
ez nagyon gááz...szinte lealáz,h mondhat a bnőjének vagyis Neked olyat h nem vay szép,még csak poénból is...nagyon rossz ha poénból mondja,meg az is ha komolyan gondolja,egyik rosszabb mint a másik,a helyedbe én is elgondolkoznék ezen a kapcsolaton :/
ha miatta ennyit tudtál változni, h tud ilyeneket mondani,ez nagyon nagy bunkóság:SS
ilyenkor nem lehet azt mondani h engedd el a füled mellet vagy szard le, mert nem vmi idegen vagy haver mondta Neked hanem a saját párod, szóval ez így nem egy normális kapcsolat, én a helyedbe leülnék és elbeszélgetnék vele, h ez neki teszik?poénból csinálja? vagy csak ez menő a számára? és mond meg h ezzel téged nagyon meg bánt ha eddig nem vette volna észre
és azért lenne jó ha minnél hamarabbb megbeszélnétek ezt a dolgot, mert ha ez így megy tovább akkor neked csak egyre kiseb lesz az önbizalmad,a mi kihathat a további kapcsolataidra is esetleg
csak fel a fejjel és beszljétek meg!! :)
(bocsi h hosszúra sikrült, egy lány)
ma mondta ezt, ,erre én jól be is sértődtem és elmondtam neki, hogy ez akár "válóok" is lehet, mert egy nő muszáj, h szépnek érezze magát pláne a párja mellett
így besértődve hazajöttem, ma nem alszunk együtt
de akármikor beszól, én mindig rászólok, mégis kb 1 hét, és megint kezdi
vagy neki lenne kicsi az önbizalma? nem értem!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!