Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavar titeket, hogy ha a párotoknak van ellenkező nemű barátai?
Sziasztok ! :)
Az lenne a kérdésem, hogy ti mennyire toleráljátok, hogy a párotoknak a másik nemből is van barátja? Szerintetek az normális ha a barátom ezt tiltja? Eléggé megoszlanak a vélemények ezért kiváncsi vagyok a tiétekre is :)
Mikor számít már betegesnek a féltékenység?
ajj de gyerekes hapsi xd
ez olyan mint a "megmondajak a tanítóónénineek" fenyegetőzés. Egyrészről nem is értem, ő félt téged, ő a félt-ékeny és ő fenyegetőzik azzal hogy otthagy..xd
Másrészről komoly önbecsülési problémái vannak a srácnak, az ilyenek nagyon problémásak, főleg hosszú távon, szóval a te érdekedben én kétszer is meggondolnám, hogy hogyan tovább. Biztos régen szerzett "sebeket" hordoz magában, amiket nem tudott még helyre rakni, és ezt csak ő tudja megoldani, de valszeg nem is tudja hogy mi a problémája. Féltékenység olyanokból fakadhat, hogy pl ha tesója van és azzal többet foglalkoztak, őt meg elhanyagolták, akkor ilyenkor alakulhat ki ekkora féltékenység, vagy mit tudom én ha az anya többet foglalkozott az apával, mint vele, mert hogy a kissrácok nagyon kicsi korban versenyeznek az apával az anya figyelméért, stb. De rengeteg más dolog is a háttérben állhat. Mindenesetre önbecsülése nincs, amivel meg tudná oldani ezt a "betegségét", mivel nem bízik abban, hogy ő elég jó ahhoz hogy mellette maradj. Mindenki minden problémát saját magán keresztül vetít át a környezetére, és nem a környezete által vetíti át magára, tehát magával van problémája, az önbecsülése, nem tartja elég értékesnek magát hozzád. Egyetértek az utolsó válaszolóval, én sem tudnám tolerálni az ilyen féltékeny embereket, mert nem azért jönnék össze valakivel, hogy kikúráljam a problémáiból, még ha alapjáraton segítenék is, de nem ilyen doktor páciens hogy ezért jövünk csak össze utána meg ki tudja mi lesz.:D Na de mindegy.
Nehéz eset az ilyet kezelni, mert megragadt egy szinten, ahol féltékeny volt valakire, valszeg az anyukájára, hogy nem foglalkozott vele eleget, mert minden kissrác úgymond szerelmes az anyukájában amikor nagyon kicsik, és még nem tudnak racionalizálni, és gondolom így tud a tudatalattija párhuzamot vonni a szerelemmel, hogy az teljesen ragaszkodjon hozzá, vagy valami ilyesmi. Problémás emberke az biztos, tudná kezelni az is biztos, csak hát gondolom nem épp ezen tördeli az agyát, hanem hogy már megint mit csinálsz, hát idegen férfiakkal beszélsz ezen az oldalon is :DDD
Igazatok van :D
Nem is értem mért kényszerít erre... Én meg nem értem mit gondolkodokazon, hogy mi legyen a továbbiakban.. :D
Ő szerinte ők nem igaz barátok, mindegyiknek van hátsósznándéka... röhej
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!