Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál néger vagy félvér (mulatt) nővel?
Én nem. Nincs bajom a négerekkel, de egyszerűen nem kedvelem őket (testileg).
ez kb olyan hogy nem járnék fekete hajú lánnyal (én igen csak példa volt:)
Nem tudom az okát csak egyszerűen nem. fehér bőrűekből sem szeretem a lebarnult bőrt. Én az olyan kis vámpírszínűeket kedvelem:D
Hello:) mennék én de hova?:D
by Csabi:)
persze, nagyon bejönnek a fekete csajok :)
18/f
Én vagyok, az előző. Tényleg ő vár, jobban mondva várt, mert már megvan a kislány! Capuccinoként emlegetjük, mert ilyen "kedveskedős rasszizmus" van köztünk. (Persze komoly sosem volt!) Ebben a nyelvtani tévedésben egyébként (ő vár-mi várunk) közrejátszik, hogy elég gyakran beszélünk angolul, külföldi ismerősökkel és bárhányszor, azt mondtam She's going to have a baby, ő mindig kijavított engem, hogy We're going to have a baby és ez megragadt bennem. Jobban belegondolva ilyet tényleg nem szerencsés mondani.
AZ utánam válaszolót nem értem, addig stimmel, hogy valakinek nem jönnek be a néger lányok, nekem például nem tetszenek a szőkék, a középsuliban is barna bőrű, fekete hajú lányok rabolták el mindig a szívemet, de ha hajlandó lennél vele járni, akkor vonzódsz hozzá nem? Ha pedig már vonzódsz, hozzá, akkor "Love doesn"t know colors", ahogy a feleségem (akkor még barátnőm) régen mondta, mikor még alig törte a magyart.
Őszintén örülnék, ha megmagyaráznád, mi a gáz abban, ha elveszek egy lányt, akit szeretek, kedves utolsó előtti! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!