Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
32 éves pasi és 18 éves lány kapcsolata mködhet?
Tapasztalatból mondom, hogy működhet!
De csak egy darabig... Míg a fiatalabb fél életében fel nem tűnik valaki, aki... Aztán vége az egésznek!
Szóval addig kell a lehetőséggel élni amíg lehet, és szem előtt tartani, hogy ez nagy valószínűséggel nem tart majd örökké...
Önmagában nem is a 12 év sok, hanem az, hogy más életszakaszban vagytok.
Nekem 31 évesen volt egy 18 éves szerelmem, ő is szerelmes volt belém, mindent megtettünk, hogy működjön a kapcsolat, de pár hónap után vége lett.
Hiába volt ő a koránál érettebb, én meg a koromnál kicsit éretlenebb, ráadásul nem is néztünk ki egymás mellett rosszul, a legtöbben 5-6 év korkülönbségre tippeltek.
Sajnos ő még gimibe járt, előtte volt (és még van) az egész fiatalkor, az egyetemi évek, stb., én meg már megállapodtam volna.
34/F
Még annyit hozzátennék, hogy a mostani barátnőm is 11 évvel fiatalabb nálam, 23 éves, de már lediplomázott és dolgozik, tehát azonos életszakaszban vagyunk és nagyon jól működik a kapcsolatunk.
Hidd el, óriási váltás van a gimnázium és főiskola/egyetem, ill. a főiskola/egyetem és a "nagybetűs" élet között.
(A 3-as válaszoló vagyok.)
a 3-as nagy igazságot írt!
így van.
én is kavartam 24 évesen egy 14 évessel. Hamar beláttam, hogy nagyon különbözik az életszakasz, én már melóztam, neki akkor kezdődött a szakközép. szóval jegeltem a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!