Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ellenőrizni akar a barátom, még mit tehetnék, hogy ne haragudjon rám?

Figyelt kérdés

Van egy sràc aki minden edzésemen ott van, pontosabban a hétfőin és a szerdain, azt nem tudom,hogy miért csak akkor, de úgy tudom,hogy az apukájának

(aki az edzőm ) szokott segíteni a szertàrban, néha törli a terem padlóját,ha nagy esések vannak vagy csak ül a lelàton és láttam párszor,hogy az apjával együtt mennek el kocsival. Tegnap odajött hozzám a férfi amikor mentem ki az épületből. Köszönt nekem, bemutatkoztunk egymàsnak és megdcsíért,hogy nagyon jól jàtszom. Igen, pont tegnap estem akkorát,hogy megértem felállni ( kosarazok ) De azért megköszöntem, mert elég galamblelkűnek láttam és nagyon közvetlen volt velem. Aztán visszamentem az öltözőbe, mert ott hagytam a karóràmat. Visszafelé menet a sràc meghívott a büfébe. 4x mondtam neki nemet, mert rohannom kellett volna már a buszra,hogy időben haza érjek a páromhoz és ne 9-re essek haza. De a srácban semmi rossz indulat nem volt, úgy hogy gyors bekaptunk egy szenyót,ittunk narancslét és közben kicsit beszélgettünk. Vagyis inkább ő beszélt én hallgattam.Főleg az edzésről volt szó és pár infót megosztott magával kapcsolatosan. Kb 1 órát maradhattam ott, aztán elköszöntem tőle és indultam haza. Haza felé menet találkoztam a bátyàmmal indult haza a munkahelyéről és felajánlotta,hogy gyors kidob a lakás előtt és nem kell buszra ülnöm. 10 perc alatt haza értem és ment tovább az útjára a testvérem. Így amúgy pont este 9 környékére értem haza.Nos amikor amúgy a sràccal beszélgettem akkor telefon számot cseréltünk, mert edzéseim a nyáron nem lesznek, ő pedig lehet,hogy már nem jön oda és nem látjuk egymàst. Megbeszéltük,hogy elmegyünk majd egy meccsre vagy a nyàron megnézhetném egy foci meccsét. Ebben semmi kivetnivalót nem láttam. A barátommal este màr àgyban voltunk, szeretkezni akartunk, a dolgok közepében tartottunk amikor felhívott a sràc. A pàrom látta a telefon kijelzőjén a férfi nevét, de nem vettem fel, hanem kinyomtam. Viszont ő rögtön megkérdezte,hogy ki a fickó? Nagyon vérfagyasztó volt a tekintete. Elmeséltem neki mindent,nem akartam hazudni. Végig hallgatott. Mindazonáltal ostobànak nevezett és utàna megmondta,hogy nem találkozhatok idegen férfiakkal, mert nem barátkozni akar hanem ràm hajtott. Sőt,szerinte ez veszélyes, mert lehet,hogy bàntani fog a pasas. Azért is nagyon mérges volt, mert megadtam neki a telefon szàmomat és azért is,hogy a késésem oka egy idegen volt. Bocsàntot kértem a baràtomtól, de azt mondta a bocsànat kérésemmel nem megyek semmire és ma már nem akar beszélni velem, de szexelni sem szeretne így. Elkeseredett volt, de hát mi mást tehettem volna még.Nem akart tőlem semmit a sràc, tudom, mert én elég csúnyàcska vagyok és eddig pàrkapcsolatom sem volt ez az első. A páromnak nem, ő piszok jól nézki és idősebb is nàlam, tapasztaltabb, műveltebb stb. De én nem vagyok nagy szàm, a baràtom is amikor bevalotta,hogy szerelmes belém még fél év után is feltettem magamnak a kérdést,hogy de miért? És pont engem szeret? Még most is néha hihetetlen. Egy barátnőm van, senki más. Nagyon visszahúzodó vagyok és nincsenek barátaim, haverjaim. Kimondottan örültem neki,hogy a sràcot nem zavarta,hogy fiús lány vagyok, és oda mert hozzám jönni barátkozni. Én csak örülnék neki,ha barátkozhattam volna vele. Nekem egyàltalán nem tetszik mint férfi és nem akartam tőle többet. Csak jól esett,hogy valaki mert nyitni felém és nem nekem kellett,mert az nehezen megy.Az edzésekre is 7 éve járok, de még mindig nem tudtam barátokat szerezni, és megszólalni se merek sokszor, mert mindenki tök laza, baràtsàgos én viszont nem tudok velük beszélni és még egyszer sem hívott el a csapatom oda ahova ők mennek edzés után, inni,buliba,kajálni, stb. Ott vagyok én is, beszélik az öltözőben,hogy hova mennek, kit hívnak, de az én nevemet egyszer sem mondták. Ellenben szeretnek piszkálni és sokat üvöltöznek velem amikor kosarazunk. "Bénasàg" dobjad màr k.ög" hü..gyerek". Meg én vagyok àltalàban az utolsó aki elhagyja a termet is.A párom amúgy az este veszekedett velem, de amikor lefeküdtünk aludni, akkor ugyan úgy hozzám bújt és magához húzott. Reggel is kedves volt, de amikor elment szólt,hogy ma megnéz az edzésen,ha előbb végez a munkahelyén. Most nem tudom,hogy ellenőrizni akar vagy csak úgy eljön az edzésemre mert megakart nézni. Havonta egyszer biztos,hogy megnéz és drukkol nekem. Általában akkor jön amikor tudja,hogy meccsünk lesz. Ez a pénteki nap.Most mit csináljak? Ma akarok beszélni a fiúval,hogy nem biztos,hogy talàlkozhatunk..(amúgy említettem neki a baràtomat ) meg ezekután nem sok kedvem lenne, mert a páromat nem akarok emiatt elveszíteni!!! Két éve vagyunk együtt és már összeköltöztünk, nem akarom megcsalni!!!

Köszönöm nektek előre is a válaszokat. Remélem a kategória jó, nem láttam,hogy hova máshova lehetett volna ezt írni.

2017. ápr. 25. 07:26
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Igen, 7 éve ismerem. Csak köszönő viszonyban vagyunk-voltunk eddig. De őt 4 éve "ismerem". Előtte nem láttam az edzéseimen és nem segédkezett semmiben sem.

Ha 100x elmondjátok,hogy mekkora hü...e stb vagyok akkor sem tudok változtatni a történteken már. Mondtam,hogy hiba volt amit tettem.

2017. ápr. 25. 14:08
 22/26 A kérdező kommentje:
Elírtam! Igen, 7 éve kosarazok, de őt csak 4 éve ismerem. *
2017. ápr. 25. 14:09
 23/26 anonim ***** válasza:

Egyébként mit gondoltál, mit akar a pasi?

Teljesen egyértelmű, hogy ki akar veled kezdeni. Én úgy gondolom, ha az embernek párja van, akkor ebben az esetben tisztázza már az első pillanatokban a másikkal, hogy ne akarjon semmit, mert foglalt vagyok. Én legalábbis jelét adom vagy ha ez nem megy, akkor meg kell mondani, hogy bocs, de én erre nem vagyok vevő. Én úgy gondolom, hogy az emberen látni lehet, ha "elutasító", nem kell bunkónak lenni, normálisan is a másik tudtára lehet adni, ha valaki foglalt.

Azért az esetek 99%-ában egy fiú nem ártatlanul barátkozni megy oda egy lányhoz, hanem más szándékai vannak. Ne legyél naív. Tisztázd a sráccal, hogy neked barátod van, a barátoddal is tudasd, hogy leépítetted és remélhetőleg megnyugszanak a kedélyek.

2017. ápr. 25. 14:24
 24/26 A kérdező kommentje:

Màr írtam!! Én mondtam neki amikor beszélgettem a fiúval,hogy nekem van baràtom és azért is akartam sietni. Még a baratomról is szó esett, mert megkérdezte,hogy mennyi idős és làtott-e màr edzésen. Meséltem neki a pàromról is. Szóval az első perctől tudta,hogy van barátom.

Már megszakítottam a sràccal a kapcsolatot. Ma pedig jön az edzésemre a baràtom.

2017. ápr. 25. 14:36
 25/26 anonim ***** válasza:

Te tényleg naiv vagy. Nagyon kevés százaléka kopik le a pasiknak akkor, ha azt mondod, hogy barátod van (mert nagyon sokan ezt használják lepattintós szövegnek, és igazából sose lehet az ember fia biztos benne, hogy valóban van - e a befűznivaló csajnak pasija vagy csak kamuzik). Én is rengetegszer mondtam, hogy barátom van, csak mert nem akartam ismerkedni.

Egy tipp egy kicsivel érettebb és tapasztaltabb embertől: a férfiak nem barátkozásra valóak. Arra ott vannak a nők.

És próbálj meg egy kis önbizalmat építeni, és ne hagyd, hogy úgy beszéljenek veled, mint egy darab szarral. Mondd csak, miért hagyod, hogy bénaságnak meg köcsögnek szólítsanak??? Hogy tudsz így velük csapatmunkában együtt dolgozni?

2017. ápr. 25. 14:49
 26/26 A kérdező kommentje:

Amikor vettem elő a telefonomat akkor láthatta a közös képünket a baràtommal, mert az volt a hátterem és a szeme előtt oldottam fel a telefonomat, mentem be menübe és írtam be a tel.számát.

De mindegy màr, tényleg csak azt hittem,hogy barátkozni akar. De tanultam ebből, nem beszélek többet senkivel sem, vagyis olyanról pl,hogy elmegyek e vele meccsre.

Eleinte zavart nagyon, hogy csúnyàn beszélnek velem, de ma már lepereg rólam és "megszoktam". Sokszor megse hallom. Amúgy a pàrom szemtanúja volt neki amikor egyszer eljött az edzésemre,hogy hogy beszélnek velem és volt egy tàrsam aki szeretett lökdösni is vagy direkt nekem jönni. A baràtom edzés végén beszélt velem arról,hogy nagyon felbosszantotta őt pár làny a csapatból. Kérdezte,hogy mióta beszélnek velem így és az edzőnk csak rá tesz az egésszel egy lapátra, de nem szándékosan. Csak nagyon béna vagyok, és sajnos sokszor elrontom a lépéseket, vagy nem dobok 3pontosat és ilyenkor üvöltözik és hergeli a többieket akkor mindenki beszól nekem. De amúgy meg szeretem a kosarat, és nem akarok velük foglalkozni. Arra nagyon jó az edzés,hogy levezessem a feszültséget.

2017. ápr. 25. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!