Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jarnal olyan pasival, aki alomvilagban el?

Figyelt kérdés
Mindenben a jeleket latja, filmbeli romantikus jeleneteket csinal, es varja, hogy ennek orulj,mikozben szerintem nyalas. Tolem is ezt varna, hogy mikor ejjel hazaer ahhelyett,hogy aludnek, romantikus haromfogasos vacsoraval varjam.
2017. ápr. 24. 13:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Háromfogásos vacsi?? Az igen.... Nem tudom van olyan lány aki egy álomvilágban lévő pasival járna. Inkább nekük egy valós pasi igazi férfi kell. :P
2017. ápr. 24. 13:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem illetek össze, van ilyen. Én (nőként) egyáltalán nem vagyok romantikus fajta, így falra másznék valaki olyantól, aki az és nem tudnám neki megadni én sem, amire vágyik. Más pedig kizárólag olyan kapcsolatban boldog, ahol sok a romantika és ahol az ilyen gesztusokban mutatkozik meg a szeretetnyelv. Ez teljesen rendben is van, senki sem hibás, egész egyszerűen szerintem nem egymást keresitek.
2017. ápr. 24. 13:18
 3/4 anonim ***** válasza:

nem, mégis minek

legalább egy jót röhögnék rajta

2017. ápr. 24. 15:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Teljesen más kaliber ő és Te. Ha irritál amit csinál, jobb ha keresel olyat aki nem ilyen. Te is jobban járnál, ő is jobban járna, mert vannak nők akik meg olyan pasikra vágynak. Így csak csendben kiölitek egymásból a lelket, marad a kompromisszum, a megalkuvás és valaki idomulni fog a másikhoz. Mivel az érzékeny lelkű ember hajlíthatóbb, ezért ő fog lemondani önmagáról. De ezt sosem fogja megbocsájtani neked. Te tönkreteszed, ő meg majd tégd az érzelmi zsarolásokkal, bűntudatkeltéssel. Ebből még most kell kiszállni különben nagyon csúnyán sérltök mindketten!
2017. ápr. 25. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!