Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unatkozok a barátommal, mit tegyek? Ezért nem akarok egésznap vele találkozni, csak este. Ha együtt vagyunk témánk is alig van.
szoktunk menni programokra, vagy találkozunk az unalmas haverjaival hétvégente.
de hétköznap napközben (munka után)nem akarunk pénzt költeni, így nincs egy megszokott ritmus, hogy mit csináljunk. - ok fagyizni el lehet menni, de másnap is, meg másnap is? - és én ott tartok, hogy kerülöm az ilyen helyzeteket, inkább később megyek a tv és alvás idejére.
ti mit csináltok suli/munka után a párotokkal kettesben minden nap?
ÚÚÚÚÚristennn
Miért nem keresel mást? Akivel nem unalmas.
azon vagyok
csak nem találok eddig helyes pasit
mivel lehet elfogult vagyok , mert szeretem a barátom és mindenkit őhozzá hasonlítok külsőre
szóval nem egyszerű
próbálom menteni is a dolgokat, meg kifele nézni is, de egyik sem halad előre
remek.
16:50
Akkor te is keresgélsz mellette. Ő is így van veled kb h amíg nincs jobb addig te is megfelelsz.
pff miért nem hagyod ott?
nemhiszem, hogy keresgél mellettem
én meg csak kényszerből keresgélek, mert nekem ő lenne a nagy ő, de ha ez nem változik, muszáj lépnem, és nem bírok szakítani a fájdalomtól, ami lenne
tényleg nem keresgél, az exbnőjének is ez volt vele a baja(flört)és mégsem vallja be, de nagyon durván csinálja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!