Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unatkozok a barátommal, mit tegyek? Ezért nem akarok egésznap vele találkozni, csak este. Ha együtt vagyunk témánk is alig van.
szoktunk menni programokra, vagy találkozunk az unalmas haverjaival hétvégente.
de hétköznap napközben (munka után)nem akarunk pénzt költeni, így nincs egy megszokott ritmus, hogy mit csináljunk. - ok fagyizni el lehet menni, de másnap is, meg másnap is? - és én ott tartok, hogy kerülöm az ilyen helyzeteket, inkább később megyek a tv és alvás idejére.
ti mit csináltok suli/munka után a párotokkal kettesben minden nap?
de utána megint ott leszünk a hétköznapokban munka után
most is vele lehetnék és inkább itt ülök
szóval hétköznapra munka utáni délutánokra kellene olyan ötlet, amit/ket rendszeresen lehet csinálni
köszi az eddigiekért
eddi minden exbarátommal minden nap elvoltunk
ő életem első pasija, akivel valahogy nem megy semmi, mármint úgy, hogy nekem szórakoztató legyen
de próbálkozok
kínos csend is azért nincs, mert én folyamatosan beszélek
csak néha olyan már, mintha a falnak beszélnék
remélem elmúlik
Mi dumálunk mindenféléről, hülyéskedünk, biliárd, gépezünk, esszük egymást, DvD-zünk, MTV-t lesünk, eszünk, sétálgatunk, haverokkal vagyunk:D ennyi úgy dióhélyban.
16/L
mindenki olyan normális:)
mi vagyunk csak remeték...
időközben megvilágosodtam!
azért nem jó kimozdulni vele, mert társadalomban minden csajjal flörtöl és akkor én el vagyok addig felejtve
még a közös buszozást is kihagyom, hiába szóltam eddig a szemezgetések miatt, csak tagadja
szóval megtaláltam az okát, miért nem járok vele sehova
asszem le kell cserélnem....
Hát... ha nincs meg közöttetek a közös hang, akkor értelmetlen a kapcsolat. Kell hogy legyen közös téma, és nem szabadna unatkoznotok...
előző.. 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!