Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meg kellene fogadnom a "tanácsát"?

Figyelt kérdés

Már nem szólhatok a páromnak, ha valami nem tetszik, vagy valami rosszul esik. Ha megemlítem, rögtön azzal jön, hogy nem kötelező vele lennem, keressek akkor mást. Ezután pedig addig nem keres, ameddig én be nem adom a derekam, pedig én vagyok a sértett fél. Ennyire nem érdekli, hogy mi van velem? Ennyire mindegy neki, hogy ott vagyok-e neki vagy sem? Azt mondja, hogy törődik velem, mert megmondta, hogy keressek mást, ha nekem így nem jó. Nem akkor törődne velem, ha együtt megoldanánk, ha valami nem jó? Az, hogy elüldöz máshoz véleményem szerint nem megoldás. Azzal jön folyton, hogy ő sem kér semmit tőlem, engem miért zavarnak dolgok, fogadjam el. Hát jóhogy nem kér semmit tőlem, mert tulajdonképpen mindent úgy szervezek, úgy viselkedek, hogy neki jó legyen, hogy boldoggá tegyem.

Kiábrándult belőlem? Közel 2 éve vagyunk együtt.

2017. ápr. 22. 10:56
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Megyünk ide-oda mindig. Sokat vagyunk együtt, élvezzük egymást társaságát(legalábbis úgy tűnik, mert nem kell neki mondani, hogy töltsünk együtt időt, magától jön, vagy hív), de ha netán felmerül valami, ami sértő rám nézve, akkor mintha minden jót elfelejtene és kifordulna önmagából. És ilyen maximum havi 1-2 van. Általában ugyanazok a gondok. Egy ideig magamban tartom, aztán valahogy mindig előjön.
2017. ápr. 22. 12:11
 12/24 anonim ***** válasza:

MIÉRT VAGY MÉG MINDIG VELE?

Gondolom, mert kapcsolatfüggő vagy, vagy mazochista!

Akivel ennyire nem lehet kommunikálni, az nem társ.

Normális embernek, aki tartja magát valamire, egyszer kell csak ajtót mutatni és már ott sincs.

Kapcarongyként kezel, mert kitapasztalta, hogy megteheti, ezért is néz le ennyire nyilvánvalóan.

Ilyen pincsikutyaként nekem sem kellenél, legfeljebb megtűrnélek, míg nincs más.

Könyörgöm, szedd össze magad és légy már végre férfi! ...akkor talán több szerencsével jársz, vagy ebben a kapcsolatban, vagy a következőben.

2017. ápr. 22. 12:17
 13/24 anonim ***** válasza:
Mik ezek, amik sértenek?
2017. ápr. 22. 12:29
 14/24 A kérdező kommentje:
Valamiért nagyon negatívan áll a szexualitáshoz. Régebben teljesen oda volt értem ilyen szempontból, manapság meg mintha kín lenne neki. És szerintem nem velem van baja. Mintha megváltoztak volna az igényei, ha 1 hónapig nincs szex, nem érdekli, pedig régebben meg oda volt érte.(én amúgy hajlandó lennék változatosságot csempészni az egészbe, de elintézi annyival, hogy neki így jó, de láthatóan nem) Továbbá szeret az én nevemben eldönteni dolgokat, miközben meg sem kérdez. Szeret éjjel-nappal a barátnőivel chatelni, miközben velem van, de ha én írok neki, amikor az egyetemen vagyok, akkor ő nem ér rá, mivel a barátnőivel lóg. Szóval, ha velem van, a barátnőivel tud beszélni, de ha a barátnőivel van, velem már kicsit sem? Ez például mindennapos, de ritkán hozom szóba, hogy nem tetszik ez a "kettős mérce".
2017. ápr. 22. 12:47
 15/24 anonim ***** válasza:

Ha beadnad hozzam rgy hetre,akkor konyorogve menrkulne hozzad. :D

N

2017. ápr. 22. 12:50
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Részéről kihűlt a kapcsolat.

Ellenben te koldulod a szexet, koldulod a beszélgetéseket, koldulod a vele töltött időt (a barátnői "kárára)

Ezzel a magatartással még jobban kiábrándul belőled.

Lépj már le végre, hogy legyen lehetősége esetleg hiányolni!

2017. ápr. 22. 12:55
 17/24 A kérdező kommentje:
Nem koldulom, nem mondom neki, hogy légyszi szexeljünk. Ha akarok, kezdeményezek. Csak néha egy-egy komoly beszélgetés kell, hogy megbeszéljünk dolgokat. Neked jó lenne, ha szexelnétek, de nem igazán éreznéd, hogy ott van fejben?:D
2017. ápr. 22. 12:58
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező, nem csak szavakkal lehet koldulni valamit, hanem főleg ráutaló magatartással.

Te kezdeményezel, ő elutasít, vagy "jobbik esetben" szívességet tesz neked és te elfogadod, mint egy alamizsnát.

Én nem vagyok jó példa a kérdésedre, mert én egy eléggé önérzetes ember vagyok és már régen dobbantottam volna ebből a számodra roppant megalázó kapcsolatból.

2017. ápr. 22. 13:02
 19/24 anonim ***** válasza:

Most gondolj bele kedves Kérdező:

Szavakban minden szép és cseng, hogy "törődök veled", de a tettei nagyon nem ezt igazolják. Ha valakivel törődök, akkor azzal az emberrel foglalkozok és nem elküldöm, zsarolom és 1 napig nem jelentkezem.

Szerintem ne alázd magad tovább, erős férfi vagy te, menni fog! Majd figyeld meg, ha az arcára pottyan, ott fog loholni utánad, mint a kiskutya, csak már késő lesz!

2017. ápr. 22. 13:26
 20/24 A kérdező kommentje:
Tegnap óta nem beszéltünk, szerintem ma sem fog jelentkezni. Holnap átviszem neki a cuccait.
2017. ápr. 22. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!