Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Butaság lenne újrakezdeni így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Butaság lenne újrakezdeni így?

Figyelt kérdés

"Szakítottunk" életem nagy és első szerelmével, majdnem 3 év után. Igazából nagyon zűrös kapcsolatunk volt, nem lehettünk együtt... Rengeteget szenvedtem a körülményeink miatt, végül léptem és kiköltöztem külföldre, hátha könnyebb lesz.

Jól érzem itt magam, minden nagyszerű, viszont nélküle csak önmagam árnyéka vagyok, nem tudok igazán boldog lenni.

Most arra a döntésre jutottam, hogy mégis felhívom és megkérem jöjjön utánam, hisz neki is nagy álma volt ez a város ahol most vagyok. Viszont sok mindent hátra kellene hagynia, nem vagyok biztos benne hogy bevállalja.

Meg amúgy is lehet hogy butaság lenne, "feltépni a régi sebeket"?! De szeretem...

Ti mit tennétek a helyemben?

2017. ápr. 21. 21:05
1 2
 11/15 anonim válasza:
Igen. Ha egyszer vége lett, akkor le kellene zárnod. Én is ismerek ilyen lányt. Ő sem tudta elfelejteni a múltat, a srác meg, aki szerelmes lett bele jóformán összetört, mikor a lány elfordult tőle és az exével újrakezdte. Ha egyszer szeretted, akkor miért lett vége?? Az ilyen lányok általában csak játszanak a férfiakkal (a srác ismerősöm bármit megtett volna azért a ribizliért és sokkal jobb pasi is, mint a csaj exe).. Szerintem próbáld meg lezárni, főleg, ha ez a fiúdnak is sikerült és várd meg, amíg sikerül elengedni, aztán keress egy olyat, akivel nem a harcról szól a kapcsolat.
2017. ápr. 21. 23:27
 12/15 A kérdező kommentje:

:( Nehéz.

Köszönöm a válaszokat.

2017. ápr. 22. 08:51
 13/15 anonim ***** válasza:

Nehéz? :)

Üdv a való világban!

2017. ápr. 22. 13:26
 14/15 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2017. ápr. 22. 13:31
 15/15 A kérdező kommentje:

Mindigis nehéz volt..

23 én, ő 30

2017. ápr. 22. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!