Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Butaság lenne újrakezdeni így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Butaság lenne újrakezdeni így?

Figyelt kérdés

"Szakítottunk" életem nagy és első szerelmével, majdnem 3 év után. Igazából nagyon zűrös kapcsolatunk volt, nem lehettünk együtt... Rengeteget szenvedtem a körülményeink miatt, végül léptem és kiköltöztem külföldre, hátha könnyebb lesz.

Jól érzem itt magam, minden nagyszerű, viszont nélküle csak önmagam árnyéka vagyok, nem tudok igazán boldog lenni.

Most arra a döntésre jutottam, hogy mégis felhívom és megkérem jöjjön utánam, hisz neki is nagy álma volt ez a város ahol most vagyok. Viszont sok mindent hátra kellene hagynia, nem vagyok biztos benne hogy bevállalja.

Meg amúgy is lehet hogy butaság lenne, "feltépni a régi sebeket"?! De szeretem...

Ti mit tennétek a helyemben?

2017. ápr. 21. 21:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Én nem tartom jó ötletnek. Amit leírtál abból az jött le hogy ti tényleg szenvedtek, a kötődés miatt. Életed első nagy szerelme volt, de hiába szeretnéd attól nem lesz minden újból "kiváló".

Most tételezzük fel utánad megy, ott is szenvedtek, vitáztok. Van értelme? Majd még téged fog okolni lehet hogy kiment és nem volt értelme. Inkább keres mást...akivel kezdhetsz egy szeretetről szóló kapcsolatot nem egy folytatólagos szenvedést ami megfolyt és talán megint menekülésre kényszerülsz belőle mint ahogy tetted.

2017. ápr. 21. 21:11
 2/15 anonim ***** válasza:

Próbáld meg hátha...

Sok sikert!

2017. ápr. 21. 21:14
 3/15 A kérdező kommentje:

Igazából nem fog örökké tartani azt tudom.

De az idei év a miénk lehetne, hogy új dolgokat kipróbáljunk, szép emlékeket szerezzünk.. Tehát jobbá tudnánk tenni itt mindent, ami otthon nem sikerült, mert csak mi lennénk, és nem lennének itt akik közénk álltak otthon (pl szülők). De félek, hogy ő már nem akarja...

2017. ápr. 21. 21:30
 4/15 A kérdező kommentje:
Mást meg nem tudok keresni, mert már sokszor megpróbáltam. Nekem Ő kell. Soha senkivel nem voltam olyan boldog mint vele. Lassan kezdek szívtelen lenni, csak akkor kezdem érezni, hogy dobog a szívem ha rá gondolok. :)
2017. ápr. 21. 21:33
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudod, hogy egy évig tartana, akkor mi a francot hablatyolsz itt szeretetről. Egyedül vagy idegen környezetben és xarul érzed magad. Teljesen érthető, de ezt vagy egyedül dolgozd fel, vagy adj magatoknak esélyt. Ne gyakorolj már kegyet, meg játszadozz másokkal. Mi a fenét képzelsz ?
2017. ápr. 21. 21:35
 6/15 anonim ***** válasza:
#5vagyok, a 30/f ezúttal lemaradt bocsesz.
2017. ápr. 21. 21:35
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Lol bázz ez amit itt előadtál:D Egyrészt gáz,másrészt undorító. Hívjad csak,biztos kv egymáshoz valók vagytok.
2017. ápr. 21. 21:46
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg szeretted volna, akkor nem hagyod ott a "körülmények" miatt, csak azért, hogy neked könnyebb legyen.

Most meg csak bemeséled magadnak, hogy szereted, hogy ne kelljen bevallani magadnak, hogy magányosnak érzed magad kint. Valójában csak azért kellene, hogy legyen kire támaszkodnod érzelmileg. Pedig be is vallottad, hogy nem tervezel vele örökre. Hagyd őt békén.

2017. ápr. 21. 21:50
 9/15 A kérdező kommentje:
Hm... Igazatok van.
2017. ápr. 21. 21:58
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Látod, csak ide kellett jönni gyik-re, választ kapsz mindenre, mielõtt hülyeséget csinálnál.;)
2017. ápr. 21. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!