Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány látja rajta, hogy "többet szeretnék", és nem is lök el magától, sőt. Ez jót jelent?
Arról van szó, hogy korábban ő vonzódott hozzám. Most meg én. De ő inkább barátkozna.
Viszont azt vettem észre rajta, hogy nem olyan velem, mint egy barát. Ezt az ember megérzi...
De mégha félre értem is a viselkedését, én tettem mostanában olyan utalásokat, amikből tuti lejön neki, hogy én továbbra is összejönnék vele.
- Erős célzatú kiírás MSN-en
- Amiket mondok neki kedves dolgokat, ahogy beszélek hozzá, ahogy megérintem
- Ahogy ránézek...
Szóval hagyja, sőt, még ő szervez közös programokat...kávézóban, cukrászdában...
Most akkor ő sem tudja mit akar tőlem?
Első vagyok!
na most fog kiderülni mi van. ha még nem mondtad csajnak hogy van elég barátod, és hagytad ott akkor itt az ideje! Ő bábeli zavarodottságot csinál, és mivel bizonytalan vagy nem fogsz célt érni és besz*pod. Határozd el, hogy szexuálisan is együtt akarsz vele lenni, ezt fejezd ki, ha nem veszi szívesen LÉPJ TOVÁBB. Lehet hogy le sem tudod majd vakarni magadról, velem általában ez történt mikor mondtam egy ilyen csajnak h na akkor viszlát!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!