Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány látja rajta, hogy "többet szeretnék", és nem is lök el magától, sőt. Ez jót jelent?
Arról van szó, hogy korábban ő vonzódott hozzám. Most meg én. De ő inkább barátkozna.
Viszont azt vettem észre rajta, hogy nem olyan velem, mint egy barát. Ezt az ember megérzi...
De mégha félre értem is a viselkedését, én tettem mostanában olyan utalásokat, amikből tuti lejön neki, hogy én továbbra is összejönnék vele.
- Erős célzatú kiírás MSN-en
- Amiket mondok neki kedves dolgokat, ahogy beszélek hozzá, ahogy megérintem
- Ahogy ránézek...
Szóval hagyja, sőt, még ő szervez közös programokat...kávézóban, cukrászdában...
Most akkor ő sem tudja mit akar tőlem?
Eggyetértek :D Lépjééééél!
Ha te nem szeretnél valakit, szerveznél közös programokat? Na látod... :P
Hogyha hagyja, és tényleg úgy van, ahogy leírtad (ami elég valószínű), akkor szerintem szeret. :)
Csak várja hogy lépjééél :)
Igaz, a mai világba már a lány kéri meg a fiú kezét, de szerintem ő csak Rád vár, és talán ugyanúgy felteszi itt a kérdést, csak az ő szemszögéből. :) Hajrá!
Fogok lépni!
De ha tudja, és hagyja, akkor az jót jelent nem?
Én megmondanám neki a tutit és lépnék is, de egy hete sincs hogy ő mondta nekem, hogy inkább barátkozna....
Vagy most ő akar meghódítani engem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!