Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megtudtam, hogy a párom fent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtudtam, hogy a párom fent van egy szexpartner kereső oldalon. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon el vagyok keseredve. Rosszul esik a dolog,legszivesebben azonnal szakítanék,de együtt élünk és nagyon szeretem. Most mi legyen?

23/L

2017. ápr. 20. 19:39
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Ezt a kamuprofilt megpróbálom.
2017. ápr. 20. 19:51
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
A kamuprofil jó ötlet. Én nem hagynám annyiban, lebuktatnám és számon kérném. Aztán valószínűleg lapát.
2017. ápr. 20. 19:54
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem csinálnék kamuprofilt. Azonnal elhagynám. Ha csak "beszélgetni" jár fel, akkor azt miért nem lehet elmondani? Miért kell titkolni ha annyira "nem nagy cucc"?
2017. ápr. 20. 19:55
 14/29 anonim ***** válasza:
0%

2-es vagyok, lehet lepontozni nyugodtan, és negatívan hozzáállni mindenhez, ha erre vágytok :)

Kedves Kérdező: azért megkérdezném, hogy te mennyire barátkozol/találkozol más férfiakkal, esetleg emlegeted neki? Csak kíváncsiságból kérdezem.

2017. ápr. 20. 19:59
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Számolj be! Jó ötlet a kamuprofil, mert akkor azért már nehezen tudna mellébesdzélni...
2017. ápr. 20. 19:59
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

a Familyguyban volt ilyesmi ...hiába bukott le Peter, mert kimagyarázta a dolgot hogy "valójában veled nem tudlak téged megcsalni mert lehetetlen....."hiába a jó eszköz ha a bevetője nem tudja használni :-)

ennek a kapcsolatnak is csak akkor lesz vége ha a tróger fél un rá az önbecsülés nélkülire

2017. ápr. 20. 20:06
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Beszélgetni? Ugyan már! Nem beszélgetni jár fel, hanem keresni valakit kúrásra.

Buktasd le, aztán dobd ki!

2017. ápr. 20. 20:07
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Megtudtad, és még a párod?:O Hát do' má' ki!:D Ne legyél miatta elkeseredve, ha ilyen , akkor miatta nem kár; lesz majd jobb; egymásmellett fejlődünk, és egyre jobb és jobb párkapcsolataink lesznek; a végén tökéletes társsá fejlődünk;
2017. ápr. 20. 20:09
 19/29 A kérdező kommentje:
Én egyáltalán nem szoktam férfiak társaságát keresni. Nincsenek fiú barátaim sem.
2017. ápr. 20. 20:14
 20/29 anonim ***** válasza:
0%
Lehet,hogy nem reagál egy megkeresésre sem, csak kíváncsi a pasik véleményére, leveleire. Ezt nem gondoljátok?
2017. ápr. 20. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!