Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mennyire szeretitek a simogatást egy lánytól?
Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 00:09
1/8 anonim válasza:
szerintem minden férfi szereti ha kicsit el lazulhat eközben cirógatják a hajukat a simogatás lehet vágyfokozó gesztus is amit még jobban imádnak a férfiak.
5/8 anonim válasza:
Szeretem, szeretném, egyből készen áll a kis Jancsi ;DDD
7/8 anonim válasza:
Engem van, amikor zavar.
Ha pl. a hátamat simogatják, hosszú kézmozdulatokkal, az jól szokott esni. Ha csak egy kis bőrfelületen símogatnak, az inkább csiklandoz, vagy viszketés szerű érzést okoz. Olyankor inkább megkérem, hogy nem simogassanak. Nem tudom, hogy miért van ez így.
8/8 anonim válasza:
ááá imádom ha simogat, csikiz de élvezem és egyből beindulok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!