Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ez az oka? Működik magyarországon a (. de-re) végződő e-mail cím?
Figyelt kérdés
Van egy német férfi akivel elkezdtem e-mailezni...pár levelet váltottunk...aztán kért képet..küldtem de csak a fejemről.
azóta (10 nap) nem válaszol, pedig írtam neki vagy 4 üzenetet..
A kérdésem az lenne hogy mivel neki az e-mail címe (.de-re) végződik, és mivel nem ez a hivatalos e-mail címe, lehet hogy magyarországon nem működik neki az e-mail cím?
Mert kért telefon számot is, de nem adtam meg neki...egy hete jött magyarországra..
Lehet ez az oka?
2017. ápr. 19. 15:00
11/12 anonim válasza:
Sajnos egyértelmű, hogy mi történt.
12/12 anonim válasza:
Nekem tizenx eve yahoo.de a mailcimem, nyilvan müködik a vilag összes orszagaban. Ettöl nemzetközi az internet. Hany embernek van ma Mo-n gmail.com-os cime? Nekik is müködik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!