Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megsertodott mert az apjaval beszeltem, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tavkapcsolat, ma alszunk egyutt, utana 3 ejszakat kulon. A parom apukajaval beszelgettem, amikor a parom hivogatott a szobaba, mert filmezni akart. Mondtam hogy mindjart csak befejezzuk a beszelgetest. Kb fel ora mulva mentem be, mert az apja meselt nekem valamit. Mire beertem a parom mar aludt. Felebredt es a fejemhez vagta, hogy en a csaladjat valasztottam helyette es elrontottam az egesz estet es mostmar nem bujik nem olel csak alszik. Azota alszik en meg nem tudok elaludni. Egyszer meg felebredt es akkoris tok rideg volt velem. 22 eves fiu. Ilyen miatt megsertodni? Mi a francot csinaljak? En csak ugy tudok aludni vele ha osszebujunk...hogy lehet igy megsertodni?2017. ápr. 17. 23:59
1/10 anonim válasza:
Úgy, hogy az életkorral észt, értelmet nem adnak.
2/10 anonim válasza:
H.ülyéje nem hogy megdugott volna. -.- Ilyen parasztoknak van barátnője. Nice.
3/10 anonim válasza:
22 éves fiú? Inkább egy hisztis pitsa.
4/10 anonim válasza:
Ne már, ő nem 22 éves fiú, ő 22 éves kisfiú. Szerintem ennél jobbat érdemelsz, főleg hogy úgy tűnik, te tiszteled őt és a családját és foglalkozol velük, de ha emiatt így behisztizik, ő nem tisztel téged ennyire.
5/10 anonim válasza:
Akkor én is hisztis pitsa vagyok, mert nekem is rosszul esne, ha a családommal beszélgetne és nem velem foglalkozna.
6/10 anonim válasza:
Ja, de nincs is min hisztizni, mert nincs is senkim... ah de kár..
9/10 anonim válasza:
Most kajak féltékeny a saját családjára?
Ne már... Kicsit gondolja már át ő is ezt a reakciót...
10/10 anonim válasza:
Hogy lehet egy ilyen paszív-agresszív csávóval együtt lenni?!
Komolyan, ennyi csak az önbecsülésed?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!