Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akiknek a párja kisebb "szerszámmal" rendelkezik, hogy oldjátok meg?
Ha 15-16 centit veszünk átlagnak akkor annál kisebb?
Amúgy ha nem mindig, az azt jelenti, hogy van amikor a csúcsra juttat. Szóval figyeld meg, hogy miket csinál akkor amikor sikerül neki és csináljátok azt többször.
első, amennyiben érdemlegesen nem tudsz hozzászólni, kérlek lépj tovább. Nyilván nem ilyen értelemben voltam kíváncsi.
Kedves második!
Köszönöm a válaszod! Igen, 16-15 cm alatt van. A probléma az, hogy ha ugyanúgy csináljuk (megfigyeltem, mikor jó, próbálok úgy helyezkedni és ő is) sem sikerül mindig. Bár tudom, egy nőnek nehezebb elérni az orgazmust, mint a férfiaknak, így sem érzem "megfelelőnek".
#3 pedig az első nem írt hülyeséget.
Hogy oldjuk meg? szájjal, ujjal.. vagy megtanulja használni a kicsi farkát és nem csak dug mint egy nyúl!
Hátő... lehet, hogy én vagyok az ufo, de soha nem a farkától élvezek el, innentől viszont nem is biztos, hogy tudok válaszolni... neked ilyen g-pontos orgazmusod van? Mert elvileg annál sem számít a méret, úgy értem a g-pont elvileg 2-3 cm-re van a bejárattól, azt meg nem hinném, hogy annál kisebb a párod férfiassága.
Mindenesetre én mindig külső ingerre megyek el, amit nyelvvel-szájjal/ujjal, és/vagy a megfelelő pózzal oldunk meg...
Hát akkor sokadszorra megírom:
A nők negyede tud elélvezni hüvelyben, a többi csak a csiklója izgatásával.
Sunshinedoll jót írt, tessék a nődet rendesen felizgatni az ujjaiddal, meg amivel szeretné, és kinyalni, hogy elélvezzen, aztán beteheted. Kellemes lesz neki, és semmilyen hiányérzete nem lesz, te meg elélvezhetsz, olyan gyorsan, vagy lassan, ahogyan csak akarsz. Vannak nők, akik még a kinyalással is bajban vannak, ők tegyék az ujjukat oda, ahova szokták, amikor egyedül vannak, és úgy keféljetek. Nem kell szégyenkezni, mert akármilyen módon lesztek boldogok, csak a végeredmény számít!
Én imádtam, hogy nem olyan nagy mint a korábbiaknak. Nekem a nagy volt kellemetlen.
Lehet, hogy te vagy túl tág. Próbálkozz intimtornával esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!