Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert varható el, hogy baratom szuleihez menjek husvetkor latogatoba?
Figyelt kérdés
Foleg,mert a sajatjaimhoz igyekeznek holnap, de elvarja,hogy elotte menjunk az ovehez. Semmi kozom hozzajuk, nem tartom fontosnak, hogy mindenkepp menjek.2017. ápr. 16. 13:08
11/15 anonim válasza:
Én a helyedben megtisztelve érezném magam, hogy vagyok olyan fontos, hogy elhívjon ünnepekkor családjához. Pár órát kibírsz. Neki fontos, tiszteld már meg ennyire.
12/15 anonim válasza:
Ha az én barátnőm lennél, nekem ez rettenetesen rosszul esne.
Ez nekem azzal lenne egyenlő, hogy nem vagyok neked fontos.
Tavalyelőtt karácsonykor találkozott a barátom először a szüleimmel, én pedig tavaly húsvétkor az övéivel (akkor voltunk együtt 5 hónapja).
13/15 anonim válasza:
Remélem, árva gyerekként árvával hoz össze a sors, mert én nem bírom az ilyen hülyeségeket.
14/15 anonim válasza:
De legalább neki ne mondd,hogy az exeddel ez így volt jó.
Ha nem akarsz menni, hát ne menjél, a következő pasival meg előre tisztázd ezeket a szabályokat.
15/15 anonim válasza:
Valóban semmi közöd hozzájuk, elvégre te az aktuális punci vagy a fiuknak, semmi más. :)
És most ne háborodj fel, mert ez az igazság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!