Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy tisztessége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy tisztességes vagyok, adok magamra, mégsem találok párt? 40 f.

Figyelt kérdés
2017. ápr. 15. 16:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
3 hónapja még menyasszonyod volt, és máris máson akarsz csüngeni! Ha te nem vagy képes pár hónapig egyedül is jól érezni magad, miért gondolod hogy más majd jól fogja érezni magát veled?
2017. ápr. 15. 17:52
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy kapcsolatfüggő vagy. Elárulok egy titkot, nem leszel boldog attól, hogy valakivel vagy. Először legyél boldog egyedül, legyen teljes az életed, ezt követően keress valakit, akivel ezt megoszthatod.

Senki sem akar egy pótlék lenni azért, hogy hátha tőle jobb lesz az életed.

2017. ápr. 15. 17:53
 13/16 anonim ***** válasza:
#10 40 évesen rájöhettél már hogy a boldogságot nem egy meglévő személyhez kellene kötni.
2017. ápr. 15. 18:43
 14/16 A kérdező kommentje:
Igen ez igaz. Én nem élhetem az életem,ne is csináljak semmit.De az exem aki elárult engem az élheti a Világát boldogan.
2017. ápr. 16. 14:19
 15/16 anonim ***** válasza:

Kérdező, az utolsó kommented értelmezhetetlen. Mindenki azt csinál amit akar. Ha az exed megcsalt és mással van, az sajnálatos, de azért mert most boldog, egyáltalán nem biztos, hogy ezzel jó döntést hozott. Talán igen, talán nem.

Te viszont most újra kezdő állapotban vagy és itt az ideje hogy rendbe szedd magad önmagadért, megtaláld önmagadat, és egy jobb, teljesebb verziót hozz létre saját magadból, hogy egy jobb, teljesebb kapcsolatod legyen legközelebb, ami nem megcsalással végződik.

Az életedet pedig egy parter nélkül is élheted. Voltál már házas? Ha negyven évesen még csak egy menyasszonyig jutottál, felmerül a kérés, hogy mi lehet a baj veled? Lehet, hogy semmi, de lehet hogy van min változtatni....

2017. ápr. 17. 12:00
 16/16 A kérdező kommentje:
Voltam már házas. Ezzel a kapcsolattal azt hittem új életet kezdtem.
2017. ápr. 17. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!