Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megütöttem a barátnőmet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megütöttem a barátnőmet, ezért elhagyott. Hogyan szerezzem vissza?

Figyelt kérdés

Tegnap nagyon összevesztünk egy apróság miatt,de ő nagyon forróvérű típus,ezért teljesen kikelt magából,ordítozni kezdett,erre lekevertem neki egyet,hogy leállítsa magát,ő pedig azt mondta,hogy ezt pofont sosem fogja megbocsátani,utána elment.

Már telefonon is hívtam,de már többször is kinyomta.

Szerintetek ez a kapcsolat vége lehet? Vagy nincs késő,hogy visszakapjam?

2017. ápr. 15. 10:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
5%

Talán késő, talán nem. Várj még egy kicsit.

Itt meg felesleges ilyet kérdezni. Itt egyetlen pofon, egyetlen szájra puszi valaki mással akkor bün mintha elevenen kettéfűrészelted volna.

2017. ápr. 15. 12:12
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Építs egy időgépet, menj vissza a múltba, és ne üsd meg...
2017. ápr. 15. 12:45
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Kemény vagy. :D Hibáztál, ennyi. Ha elég h**lye a csaj, akkor megbocsát. Ha nem, akkor keress mást és ne üsd meg.
2017. ápr. 15. 13:39
 14/21 anonim ***** válasza:
21%
Probald meg bekito szexel. Elhitted mi,hogy olyan k**van jo vagy az agyban? Rosszul hiszed 😂😂😂😂 fafej
2017. ápr. 15. 16:42
 15/21 anonim ***** válasza:
82%
Legközelebb meg fejbevágod a baltával? Gondolom felnőtt "férfi" vagy. Ha annyi önuralmad nincs, hogy nem tudod magad visszafogni egy vita alkalmával, akkor nem való neked nő. Mondjuk én a csaj helyében kettétörtem volna a karod.
2017. ápr. 15. 18:46
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, hagyd békén. Legközelebb előbb gondolkozol majd.
2017. ápr. 15. 20:29
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdemled meg hogy visszamenjen hozzád. Felejtsd őt el. >< Ilyet soha nem tesz normális ember.
2017. ápr. 17. 09:56
 18/21 anonim ***** válasza:
56%
Bármekkora a balhé, bármennyire kiakadsz rá, bármit tesz, megütni tilos. Tök mindegy egy balhénál, mi az igaz, úgyis a csajban az marad meg h te fsz vagy igaza neki van, mindegy min megy a balhé, onnantól, hogy megütöd onnantól semmi jogalapod semmire szerintem. a csajod ne keresd, alattam térdel, egész ügyes, ja a kiVerésen már túl van, megy neki ügyesen, tőled leste?
2017. ápr. 26. 00:37
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

#10. A nők nem arra a psaira buknak akik szétverik őket. A nők mindig is azt a férfit keresik, aki macsó és kemény, de ha a párjáról van szó odaadó és mindent megtesz a lány boldogságáért. ...stb...

#18. Attól, mert egy gyenge féreg módjára megütötte azt a lányt, neked még nem áll jogodban olyat írni, hogy ott térdel előtted.

Tényleg nagy parasztság volt megütni. Felejtsd el. Az egyik exem egyszer féltékenységből megrángatott. Dobtam a francba. Mi az hogy kezet emel rám? Még ő volt felháborodva, hogy elhagyom. De tudom róla, hogy egy instabil lelkiállapotú "senki". Akinek az első (és sztem eddig az egyetlen) barátnője voltam, amikor elhagytam beláttam miért... Az aki kezet emel egy nőre, lelkileg nagyon durván sérült. A frusztrációit nem tudja másképp levezetni, ezért a gyengébbek bántalmazásával vezeti le azt. Szóval amíg nem oldod meg a saját gyengeséged, addig a nők menekülni fognak előled. De ha bármikor is randizni kezdesz (MÁSSAL! mert ez a hajó elment), akkor én elmesélném valahogy ezt a sztorit a jelöltnek, hogy tudja mi a helyzet.

2017. máj. 9. 01:09
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha esze van nem bocsájt meg. Te meg gondolkozz, aztán ha arra a gondolatra jutsz, hogy a pofon megbocsájtható soha ne nézz más nő után.
2017. máj. 28. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!