Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szabad-e belemenni így?
Éjszaka dolgozom. A párommal összejöttem, 90%-ban nála lakom, a saját albérletemet nem mondhatom fel a szerződés miatt. Viszonylag elfogadható a keresetem, mikor a párom közölte, hogy költözzek végleg oda, értelme nincs annak, hogy ő reggel felkel, csinálok neki kaját, rohan melóba, én lefekszem aludni, haza rohanok, melóba és ez egy körforgás. Reggel hozzá megyek ha végeztem a melóban, mert közelebb van. Igaza van, hogy értelmetlen, hogy duplán legyenek a cuccaim. Fele a saját albérletemben, fele nála. És szóba került a hogyan tovább téma, hogy alig látjuk egymást majd, ha én továbbra is éjszaka dolgozom. Erre közölte, hogy van spórolt pénzem, neki magas fizetése, hagyjam ott a fenébe, amíg nem találok nappali melót, akkor addig ő eltart, fizeti az albérletemet meg minden kiadást.
Eddig nem igazán mertem belemenni, de ma felhívott, hogy döntsem el...és tényleg jobb lenne nappal melózni.
én tuti nem mennék bele, én is éjjel dolgozok
eltartott egy percre se szeretnék lenni, de te tudod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!