Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én gondolom rosszul?
Figyelt kérdés
Úgy gondolom, hogyha két ember egy pàrt alkot akkor,ha valamiben nem értenek egyet akkor azt nem kell a külvilágnak tudnia,kifelé erős összetartó pár képét kell mutatni, majd az esetleges problémákat,más véleményt egymás között megbeszélni,de mindig kiállni a másikért. Mondok egy példát.a pár egyik tagja összeveszik a saját szülőjével,de a pár másik tagja hiába hallgatja végig a beszélgetést nem megy a vita után a párja után hanem ottmarad a szülővel. Ezt én egyértelműen nem kiállásnak gondolom.Pitiáner dolognak tűnhet ez csak egy példa volt de alapvetően szerintem ez a kapcsolatot határozza meg,hogy ha nem is értünk egyet a másik véleményével akkor is mellé állunk. Érdekelne erről a véleményetek, nem írok direkt nemeket,hogy elfogulatlanul írjatok véleményt.2017. ápr. 11. 22:49
11/17 A kérdező kommentje:
Azért mert a párod nem veled vitázik hanem anyukájával.a véleményed elmondhatod neki utána négyszemközt.
2017. ápr. 12. 07:59
12/17 anonim válasza:
Tök mindegy mi a vita, és kivel folyik, a pár az akkor pár, ha a párja mellett áll - én is ilyenekből jöttem rá lassan, hogy egy lakásban élek valakivel, aki nem hozzám tartozik.
13/17 anonim válasza:
Miért állnék olyan mellé aki hött baromságokat beszél? Te eszednél vagy? Szeretem a párom, de ha semmi értelme a mondanivalojának, persze h vitába szállok vele.
14/17 anonim válasza:
#13, én is leordítom a fejét, ha azt mondja, hogy egy meg egy az 5, vagy más baromságot, de nem mond ilyet.
Nyilván ki lehet találni szélsőséges helyzeteket, de egy családi konfliktusban a párnak a párja mellett a helye.
15/17 anonim válasza:
Én azzal értek egyet, akinek szerintem igaza van, akkor is, ha az illető halálos ellenségem. Legfeljebb kimaradok a vitából, amíg bele nem rángatnak.
16/17 anonim válasza:
" ha szerinte hót fa**ág is amit mondok akkor is mellettem kéne állnia hisz z egy kapcsolat/házasság alapja."
Szerintem meg ez pont az elnyomó kapcsolatok/papucsosodás alapja. Én a páromtól elvárom, hogy megmondja hogy ha valamit szerinte nem jól gondolok/csinálok. Nem egy bólogató jánost akarok magam mellé, hanem valakit, akinek van személyisége.
17/17 A kérdező kommentje:
El kéne az összes kommentet olvasni,véleménnyilvánítás előtt. Természetesen én is elvárom,hogy mondja el NEKEM amit gondol,de mások előtt tartsunk össze.
2017. ápr. 18. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!