Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 kilóméteres távolság indok heti 1 találkozásra?
Nincs jogsija a barátnőmnek és nekem se, de kb fél óránként indul busz a 2 városba, innen és onnan is. Neki tanulni kell elvileg, de beszélgetünk egész nap facebookon, ha fent vagyok, mindig ír. Én találkoznék heti 2-3x is, de neki nincs erre igénye, jó a heti 1 találkozás és a facebookon való beszélgetés. Én nem tudok hozzá menni, mert nem mutatott be az apjáéknak és nem is akar még. 3 hónapos kapcsolat. Ő jöhetne bármikor, de a tanulásra fogja, hogy nem ér rá.
Van értelme ennek? Kifogás csak ez a 20-25 kilóméteres távolság? Ti hogy vagytok ezzel?
Annó mikor érettségire készültem, nem kellett sok pont, de nem jártam el annyit, egyrészt magam, másrészt szüleim csesztetése miatt (Elég nagy befolyásuk volt ebben, lehet barátnődnél is ez a helyzet, ha nem is tudsz róla. Az is utalhat erre, hogy még nem muatott be)
Tehát nem feltétlen az a helyzet, hogy ő nem akar, ne írd még le a kapcsolatot.
egyébként attól, hogy nem mutatott be az apjának, ha annyira akarod, akkor meglátogatod, és nem fent lesztek náluk, hanem beültök valahova. nemcsak d*gni kéne összejárni.
ja, ehhoz neked kellene megemelni a s*gged....bocs
Mindwnkinek arra van ideje, amire szakit és pont.
Utközban is lehet tanulnu, de ha már most igy áll a kapcsolatotokhoz, mi lesz egyetemen? Áh, nekem felejtős lenne, mi 1000km-röl megoldottuk a két-háromheti találkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!