Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők miért tettétek?
Figyelt kérdés
Ha félredugtatok miközben volt pasitok, miért? Megbántátok? Kiderült?2017. ápr. 7. 16:54
1/9 anonim válasza:
Nagyon fiatalon fordult ilyen velem elő utoljára, amikor már nem szerettem az akkori párom, de nem volt bátorságom szakítani, ezért inkább kerülőutat választottam. Ma már nagy valószínűséggel nem tennék ilyet.
2/9 A legrosszabb válasza:
Tetszenek ezek a megfogalmazások, freudi elszólások. Aszongyahogy: "... ma már nagy valószínűséggel nem tennék ilyet..." Kis valószínűséggel mit tennél?
3/9 A kérdező kommentje:
Kutyából nem lesz szalonna, szerintem aki egyszer megteszi, többször is megfogja
2017. ápr. 7. 17:02
4/9 anonim válasza:
Az én exem a saját apámmal csalt meg...........
5/9 anonim válasza:
Úgy érzem téged most csaltak meg, azért beszélsz ilyen hangnemben egy normálisan válaszoló hölggyel. Kíváncsi vagyok az enyémre hogy fogsz! :D
6/9 anonim válasza:
Szerintem nem feltétlenül teszi meg újra az ember (láttam rá példát a környezetemben), de én sem tudnék egy ilyenben megbízni. A kísértés egy dolog, előfordulhat, főleg egy hosszú kapcsolatban, de a hűség kizárólag döntés kérdése. Ha valakit annyira elvakítanak az érzelmei, hogy félremegy, az egy primitív ösztönlény a szememben. Van agya, használja, ne utána sírjon, hogy "emberből vagyok, hibáztam". Nem, bameg, nem hibáztál, hanem hoztál egy szemét, aljas döntést, úgyhogy viseld a következményeit. Nem két perc eljutni egy megcsalásig, szóval szánalmas és nevetséges minden kifogás, amivel ilyenkor jönnek az emberek.
7/9 anonim válasza:
Van aki fejlődőképes, és tanul a hibáiból és van aki elköveti rendre, mindenféle gondolkozás nélkül. Van aki pedig folyton a bíró szerepét ölti magára, miközben ő sem különb egy fikarcnyit sem a másiknál. Valahogy nem hiszek az ilyen steril életű emberekben sorry. Amúgy kérdező te tetted fel a kérdést, láthatóan csak azért hogy utána beszólhass nekik egy jót. Egészségedre! Ha jobb napod lesz tőle.
8/9 anonim válasza:
Fiúk, férfiak miért tettétek?
Ha félredugtatok miközben volt barátnőtök, miért? Megbántátok? Kiderült?
9/9 A kérdező kommentje:
Most azokhoz a nőkhöz szólt a kérdés, akik megtették
2017. ápr. 7. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!