Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Englishman kérdése:
Nektek ez mit jelentene?
Figyelt kérdés
Párommal egy éve vagyunk együtt és az utóbbi időben (az elmúlt pár hónapban kb.) nagyon ritkán van szex köztünk. Ez alatt azt kell érteni, hogy kb. jó ha egy hónapban egyszer ha van szex és egyszer egy héten egyéb dolgok. Nekem minden nap lenne kedvem hozzá mert szeretem őt és nagyon kívánom őt testileg egyaránt de ő neki az esetek 95 %-ban nincs kedve hozzá és azzal van megmagyarázva a dolog, hogy túl sok stressz éri a munka és az egyetem miatt. Mindig csak az ígérgetések jönnek, hogy amikor szabadnapja lesz akkor majd szexelünk, de akkor se kerül rá a sor mert akkor sincs kedve hozzá és nincs abban a hangulatban... sokszor az az érzésem, hogy neki ez csak kínszenvedés és hogy nem kíván engem, holott megmondta, hogy ilyen jó szex még egy partnerével sem volt. Ha ennyire tetszik neki amikor miért éri be ilyen kevéssel? Szerintetek velem van a hiba? Ez normális és csak én reagálom túl?2017. ápr. 7. 10:37
11/13 anonim válasza:
Kicsit hanyagold a témát, ne is kezdeményezz, ne is hozd szóba. Ha egy idő után ő kezdeményez, v szóba hozza, minden oké csak besokallt.
Ha egy párkapcsolatban már az egyik félnek meg kell igernie előre h mikor lesz szex, az gáz. Ez nem így működik. Szex akkor van ha mindkét fél akarja. Ha nem egyeznek az igények, akkor nem érdemes folytatni.
12/13 anonim válasza:
Ne a szex témával közeledj, ha stresszel. Esténként öleld át vagy bármikor és mondj neki szép dplfokat "minden boldogságom forrása te vagy" "boldogabbá szeretnélek tenni és az életed értelmévé válni" stb.
13/13 anonim válasza:
Nem szeretnek szorszalhasogato lenni de akar az is lehet hogy megcsal es buntudata van... De ha nem akkor a stressz is nagy ur tud am lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!