Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek ez mit jelentene?
véletlen nem stresszel valamin, vagy nem fárasztó a munka?
esetleg lelki gondok?
valami oka csak van...volt valami változás az életében mostanság?
24F
Ha nagyon fontos neked a párod és úgy látod, ez átmeneti hullámvölgy, akkor egy ideig pihentesd a témát. Azzal, hogy traktálod vele, nem fog megjönni a kedve.
Ha úgy érzed viszont, hogy tényleg eltávolodott tőled érzelmileg is, akkor lehet ideje lenne ezen a téren dolgozni a problémán.
és mi az amire vágyik? amivel feldobhatnád?
ha kedveskednél neki, lehet jobb hangulatban lenne :)
24F
Ez elég baj!
Egyszer, amikor éppen nyugalom van egy hétig, a vége felé kéne erről beszélgetni.
Csak nyugodtan, ne stresszeld vele. De meg kell beszélni, mert így nem találjátok meg egymást.
#5:
az milyen kommunikáció, ha nem mondja el, hogy mire vágyik? :O
24F
Nekünk is hasonló gondjaink vannak, csak nálunk én vagyok az, aki ritkán szánja rá magát. A stressz az egyik oka, bár én már nem vagyok egyetemista, de a munkahelyemen sok a gond. Igazság szerint egy csendek kikapcsolódásra vágyom a szabadban vele, hogy relaxálhassak kicsit. Plusz az is rátesz, hogy ő rettenetesen rástresszel a témára, korábban sem igazán engedte el magát, szinte mindig nekem kell irányítanom, nem elég magabiztos. Így a szex is egy olyan pont, ahol nekem kéne "irányítanom" és ehhez a munkahelyi stressz mellett mlst nem igazán van erőm. Ezt meg is beszéltem vele, így nálunk nincs igazán titok ilyen téren.
Nem tudom, hogy nálatok mi a helyzet ilyen téren, de ha hasonló, mint nálunk, akkor megoldást jelenthet, ha picit visszább veszel. Ez alatt azt értem, hogy szex helyett lehetne petting, amikor szép lassan felizgatod, de a "lényeg" kimarad, így felkorbácsolod a vágyait, és pár ilyen alkalom után nem a rá nehezedő nyomást fogja érezni, hanem a vágyat irántad. Persze, ez baromi nehéz, mikor korábban már éltetek szexuális életet, és te némileg motiváltabb vagy a témában, de ha kibírod, kirántgathatod őt, és a szexuális életeteket a mélypontról. A lényeg, hogy ne kényszernek érezze, hanem valóban vágyjon rá ő is, és inkább a kikapcsolódás jusson eszébe. Én rettenetesen rá szoktam stresszelni, hogy legyen orgazmusom, nehogy csorbítsam az önbizalmát, mert nagyon szeretem, de ez csak ront a helyzeten. Legyél megértő vele, csábítsd el, játszadozz picit az ingerekkel.
Sok sikert, remélem minden rendbejön köztetek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!