Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Englishman kérdése:

Nektek ez mit jelentene?

Figyelt kérdés
Párommal egy éve vagyunk együtt és az utóbbi időben (az elmúlt pár hónapban kb.) nagyon ritkán van szex köztünk. Ez alatt azt kell érteni, hogy kb. jó ha egy hónapban egyszer ha van szex és egyszer egy héten egyéb dolgok. Nekem minden nap lenne kedvem hozzá mert szeretem őt és nagyon kívánom őt testileg egyaránt de ő neki az esetek 95 %-ban nincs kedve hozzá és azzal van megmagyarázva a dolog, hogy túl sok stressz éri a munka és az egyetem miatt. Mindig csak az ígérgetések jönnek, hogy amikor szabadnapja lesz akkor majd szexelünk, de akkor se kerül rá a sor mert akkor sincs kedve hozzá és nincs abban a hangulatban... sokszor az az érzésem, hogy neki ez csak kínszenvedés és hogy nem kíván engem, holott megmondta, hogy ilyen jó szex még egy partnerével sem volt. Ha ennyire tetszik neki amikor miért éri be ilyen kevéssel? Szerintetek velem van a hiba? Ez normális és csak én reagálom túl?

2017. ápr. 7. 10:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
46%

véletlen nem stresszel valamin, vagy nem fárasztó a munka?

esetleg lelki gondok?

valami oka csak van...volt valami változás az életében mostanság?

24F

2017. ápr. 7. 10:48
 2/13 A kérdező kommentje:
De igen, azt írtam is, hogy túl sok stressz éri a munka és az egyetem miatt, de van, hogy egy hétig nincs se munka se egyetem és akkor sincs kedve hozzá...
2017. ápr. 7. 10:50
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyon fontos neked a párod és úgy látod, ez átmeneti hullámvölgy, akkor egy ideig pihentesd a témát. Azzal, hogy traktálod vele, nem fog megjönni a kedve.

Ha úgy érzed viszont, hogy tényleg eltávolodott tőled érzelmileg is, akkor lehet ideje lenne ezen a téren dolgozni a problémán.

2017. ápr. 7. 11:04
 4/13 anonim ***** válasza:
45%

és mi az amire vágyik? amivel feldobhatnád?

ha kedveskednél neki, lehet jobb hangulatban lenne :)

24F

2017. ápr. 7. 11:12
 5/13 A kérdező kommentje:
Soha nem beszél arról, hogy mire vágyik, még akkor sem ha kérdezem...
2017. ápr. 7. 11:51
 6/13 anonim ***** válasza:

Ez elég baj!

Egyszer, amikor éppen nyugalom van egy hétig, a vége felé kéne erről beszélgetni.

Csak nyugodtan, ne stresszeld vele. De meg kell beszélni, mert így nem találjátok meg egymást.

2017. ápr. 7. 11:55
 7/13 anonim ***** válasza:

#5:

az milyen kommunikáció, ha nem mondja el, hogy mire vágyik? :O

24F

2017. ápr. 7. 11:57
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk is hasonló gondjaink vannak, csak nálunk én vagyok az, aki ritkán szánja rá magát. A stressz az egyik oka, bár én már nem vagyok egyetemista, de a munkahelyemen sok a gond. Igazság szerint egy csendek kikapcsolódásra vágyom a szabadban vele, hogy relaxálhassak kicsit. Plusz az is rátesz, hogy ő rettenetesen rástresszel a témára, korábban sem igazán engedte el magát, szinte mindig nekem kell irányítanom, nem elég magabiztos. Így a szex is egy olyan pont, ahol nekem kéne "irányítanom" és ehhez a munkahelyi stressz mellett mlst nem igazán van erőm. Ezt meg is beszéltem vele, így nálunk nincs igazán titok ilyen téren.

Nem tudom, hogy nálatok mi a helyzet ilyen téren, de ha hasonló, mint nálunk, akkor megoldást jelenthet, ha picit visszább veszel. Ez alatt azt értem, hogy szex helyett lehetne petting, amikor szép lassan felizgatod, de a "lényeg" kimarad, így felkorbácsolod a vágyait, és pár ilyen alkalom után nem a rá nehezedő nyomást fogja érezni, hanem a vágyat irántad. Persze, ez baromi nehéz, mikor korábban már éltetek szexuális életet, és te némileg motiváltabb vagy a témában, de ha kibírod, kirántgathatod őt, és a szexuális életeteket a mélypontról. A lényeg, hogy ne kényszernek érezze, hanem valóban vágyjon rá ő is, és inkább a kikapcsolódás jusson eszébe. Én rettenetesen rá szoktam stresszelni, hogy legyen orgazmusom, nehogy csorbítsam az önbizalmát, mert nagyon szeretem, de ez csak ront a helyzeten. Legyél megértő vele, csábítsd el, játszadozz picit az ingerekkel.

Sok sikert, remélem minden rendbejön köztetek! :)

2017. ápr. 7. 12:50
 9/13 anonim ***** válasza:
Lehet, így nevelték...
2017. ápr. 7. 12:52
 10/13 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat :) az utolsó előtti válaszolónak: nálunk fordítva van a helyzet, hogy inkább én vagyok az aktívabb személy, ő van, hogy meg sem mozdul, bár ez talán mintha javult volna egy kicsit... és igen próbálkoztam már azzal is, hogy pettingel felcsigázom de még attól se jön meg a kedve...
2017. ápr. 7. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!