Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihasználnak? Nekem kell elgondolkoznom?
Hát nem tudom... ha férfiak konkrétan ajánlkoztak (van erre bizonyítékod? mert én így értelmeztem a kérdésedből) azzal, hogy feljönnének/ő menjen fel hozzájuk, akkor:
1) vagy nem húzta meg nekik a határt, hogy bocs, barátom van és szeretem, ergo nincs esélyetek
2) ő sem gondolja komolyan a kapcsolatotok
Nekem mindkettő indok arra, hogy ne vele folytassam.
Volt egy ilyen alja barátnőm. Egyfolytába más faszikkal irogatott. És mikor szólni mertem még ő volt felháborodva,és megsértődve. Észbontó,hogy milyen emberek vannak. Ő a hibás,és még ő durcázik.
#5. Igen én is belenéztem a telefonjába,mert tudtam,hogy valami nem kerek. Tudom,hogy nem tisztességes dolog a más telefonjába belenézni,de azt azért tegyük hozzá,hogy nekem is jogom van tudni,hogy becsapnak e. Higyjétek el érzi azt az ember ha valami nem tiszta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!