Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tippeket adnátok egy romantikus éjszakához?
Figyelt kérdés
Zene, gyertya.. Mivel tudnám nagyon nagyon felizgatni? Tippeket kérnék :P
Ajánlanátok romantikus zenéket?
L
2010. máj. 12. 21:00
2/7 anonim válasza:
és közös fürdőzés egy kis pezsővel..előtte vacsi.:)
aztán utána mondjuk eper csokiba mártogatva...:) hmm.
első voltam
3/7 anonim válasza:
Szerintem a fiúk nem igazán szeretik a csöpögős dolgokat, jobban tetszene neki egy ,,vadabb" éjszaka. Csinálj neki sztriptízt például.
4/7 anonim válasza:
Alapjában véve pasifüggő a dolog, de dzerintem a legjobb, ha az elején már nyílvánvaló, hogy miről szól a dolog. Én akkor élvezem legjobban az ilyen balettköröket, ha tudom, hogy a végén egy retteneteset fogok kefélni ;D
5/7 anonim válasza:
Közöld vele, olyat kap amitől az ágy is leszakad. este álj oda elé combfixben és harisnyakötőben, csipkében, közd össze a kezét s csak szájjal szabad bontogatni!:D
6/7 A kérdező kommentje:
Oké :P :P
És milyen zene legyen? :D
2010. máj. 13. 13:12
7/7 anonim válasza:
valami hangos rock a sikongatás miatt XD XD
a halk romantikustól csak bealszol :P
de valami hangos melett...nyami
ja és vigyél sok tejszínhabot is! az mindig jól jönn...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!