Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hűségteszt találmányom szeretném tesztelni. Szerintetek jó ötlet?
Nos egyik haverom már jópár hónapja összejött a csajával(a lányt is jól ismerem egyébként).Minden idillinek tűnik de a haverom folyton nyugtalan hogy a barátnője tényleg olyan hűséges e mint mondja-régebben köztudottan nem volt válogatós,jóformán mindenkit beengedett a lába közé.Vajon kigyógyult ebből a könnyűvérűségből?Haveromnak előálltam ezzel a hűségteszt szituációval.Mi is ez voltaképp?Arra jutottunk hogy a haver nagy dirrel durral elutazik nagyszüleihez pár napra csakúgy, mialatt én megkörnyékezem a lányt.Ha sikerül megfektetnem a haver azonnal szakít a csajával sőt hálás lesz nekem hogy asszisztáltam a hűségteszthez és kiderűlt a valóság.Ha ellenáll akkor a haver megnyugszik és felfedjük a csajszi előtt hogy csak szituációs gyakorlat volt és átment a vizsgán.Persze akkor lehet hogy ő sértődik meg.
Szerintetek jó ötlet vagy túlzás bevetni ezt a fajta hűségtesztet???
utolsó vagyok.
"de ki is használnád" = te ki is használnád
Szerintem ez hülyeség. Undorító szokás mások hűségét tesztelgetni. A csaj helyében páros lábbal rúgnám ki a haverod. (Már ha lány lennék)
18F
Egyrészt lehet, hogy a párja haverjával akkor sem jönne össze, ha amúgy nem hűséges természet, már csak azért sem, mert könnyebben kiderül.
Másrészt meg ha "átmegy a vizsgán", és elmondjátok, hogy teszt volt, ha van benne minimális büszkeség, akkor baromira megsértődik, és igaza lesz. Ha viszont nem mondjátok el neki, lehet, hogy ő maga számol be róla a párjának felháborodva, hogy mivel próbálkozott a haverja a háta mögött, és akkor vagy kiderül, mi a helyzet, vagy a barátját látszólag nem zavarja az eset (aligha fog a fiú álcából elpáholni téged vagy megszakítani veled a kapcsolatot), és ugyanott vagyunk: megsértődik, és igaza lesz.
Ha nem bízik a lányban, felesleges erőltetni a dolgot. Akkor szakítani kell, ebből csak kellemetlenségek adódnak.
(Viszont milyen szép lenne, ha elcsábítanád, ő megadná magát neked, erre azt mondanád, hogy "köszi, nem csak teszteltelek!". De pasik ilyet nem csinálnak. :D )
A 3. személlyel az a gond hogy az már nem annyira életszerű.Én viszont már szívesen látott vendég vagyok náluk -csakúgy beülök hozzájuk beszélgetni meccset nézni esténként.Nem azt mondom hogy több ismerősük nincsen ,hát dehogynincs,de ha egy egykori évfolyamtárs,vagy az egyik cimbi a biliárdszalomból hívja fel azzal a szöveggel:"hé most ebben a pillanatban hirtelen rájöttem hogy tetszel"az kicsit idétlenül venné ki magát.Az én szövegem hogy "a hónapok során mialatt ide jártam hozzátok egyre inkább úgy érzem hogy nem vagy közönbös nekem.Most hogy Balázs nincs itt bátorkodtam csak elmondani"
Ugyanakkor én is csak akkor vinném végbe mindezt nyugodt szívvel ha pl itt is kellő megerősítést kapnék.Jelen állás szerint még messze vagyunk a "kellő megerősítéstől"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!