Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen elcseszettek a férfiak? Miattuk nem működnek a párkapcsolatok?
Döbbenetes, hogy ide gyűltek a kedves, figyelmes férfiak akik csak azért nem kellenek a nőknek mert nem jóképűek és gazdagok. Véletlenül sem azért mert utálják a nőket és érzéketlen surmók :-)
Amúgy egy párkapcsolat működéséhez valóban 2 ember kell és az is igaz, hogy te választasz. Csak amikor ezt nekik mondják ettől hiszti rohamot szoktak kapni.
Rád ugyanaz vonatkozik most mint ezekre a picsogó kisfiúkra: nőj fel. Keress valakit aki tényleg oda van érted, akinek a barnák jönnek be, de legfőképpen növeld az önbizalmadat, ne a férfi határozza meg, hogyan látod magad, mennyi az értéked.
És igen, a férfiak vizuálisabbak többnyire, nyilván te is olyan vagy mint én, ezért nehéz neked ezt elfogadni. Én a házasságunk 12 évében nem gondoltam másra "úgy". Tudtam, hogy ő igen és ebbe majd bele bolondultam. De ezen nem fogsz tudni így változtatni, tehát egy jó tanács: ne hagyd hogy ennyi tegye tönkre a kapcsolatodat, figyeld a viselkedését és kommunikáljatok.
Miért ilyen elcseszettek a nők? Miattuk nem működnek a párkapcsolatok?
Igen.
Sajnos az emberek egy része elcseszett..ez van..
Én is egy perc alatt ábrándulnék ki egy olyan férfiból aki az ismerőseire maszturbál..nem tudnám elfogadni..ez van..
De manapság ez a természetes..
Törődj bele h nem lesz mindenkinek párja , vagy ha lesz akkor boldog "teljes" párkapcsolata..mert ha nincs hozzá társjelölt, akkor nincs..ezt kell el kell fogadni, nem a kikacsingató és tiszteletre nem méltó embereket..:S
Így van, mindenről a férfiak tehetnek! Minden párkapcsolati problémát a csúnyarossz gonosz férfiak okoznak! Máglyára mindegyikkel!
Amúgy meg, általánosítani a nőknek szabad? Csak mert én most egyetlen párkapcsolati trollt se látok itt, aki a Kérdezőt elítélné. Bezzeg ha én csinálom, egyből jönnek hordákban, mint a cigányok, hogy mitmerészelsz, ésmostazonnal, mertkülönben! Kettős mérce foreva, igaz-e?
Ha ennyire utálod a férfiakat, akkor legyél apáca bmag. Vagy csak simán ne keress kapcsolatot. Öregedj meg a karosszékedben egyszál magad, majd 70 évesen aszott vén banyaként simogathatod Cirmit meg Nyávit, és kacarászhatsz hogy fúúúú de jól bosszútálltál a férfiakon, le akartak feküdni veled de te lekoptattad őket :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD a hős :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!