Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen elcseszettek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen elcseszettek a férfiak? Miattuk nem működnek a párkapcsolatok?

Figyelt kérdés
Eddig mindegyik barátom olyan volt, hogy ha meglatott egy szép nőt, vagy csak legyen szőke az illető, máris kifelé kicsingattak a kapcsolatbol. Ennyi lenne a részükről? Én már nem merek álmodni se házasságról, se gyerekről mert nem akarom átélni a megcsalást, és az azzal járó válást.

2017. ápr. 4. 22:45
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
68%

Döbbenetes, hogy ide gyűltek a kedves, figyelmes férfiak akik csak azért nem kellenek a nőknek mert nem jóképűek és gazdagok. Véletlenül sem azért mert utálják a nőket és érzéketlen surmók :-)

Amúgy egy párkapcsolat működéséhez valóban 2 ember kell és az is igaz, hogy te választasz. Csak amikor ezt nekik mondják ettől hiszti rohamot szoktak kapni.

Rád ugyanaz vonatkozik most mint ezekre a picsogó kisfiúkra: nőj fel. Keress valakit aki tényleg oda van érted, akinek a barnák jönnek be, de legfőképpen növeld az önbizalmadat, ne a férfi határozza meg, hogyan látod magad, mennyi az értéked.

És igen, a férfiak vizuálisabbak többnyire, nyilván te is olyan vagy mint én, ezért nehéz neked ezt elfogadni. Én a házasságunk 12 évében nem gondoltam másra "úgy". Tudtam, hogy ő igen és ebbe majd bele bolondultam. De ezen nem fogsz tudni így változtatni, tehát egy jó tanács: ne hagyd hogy ennyi tegye tönkre a kapcsolatodat, figyeld a viselkedését és kommunikáljatok.

2017. ápr. 5. 06:01
 22/27 Költőnő? ***** válasza:
92%
Nem minden férfi patkány. Valószínűleg hibás minta alapján választasz. Az, hogy a választottjaid így működtek kapcsolaton belül, az nem attól függ, hogy vki jófiú vagy rosszfiú. Ez attól függ, kibe milyen minták kódolódtak.
2017. ápr. 5. 06:30
 23/27 anonim ***** válasza:
46%

Miért ilyen elcseszettek a nők? Miattuk nem működnek a párkapcsolatok?

Igen.

2017. ápr. 5. 07:27
 24/27 anonim ***** válasza:
@21 én az embereket rühellem nem a nőket!
2017. ápr. 5. 09:45
 25/27 anonim ***** válasza:
Angyalom, el vagy tévedve. Nálunk én akartam családot, a nő nem. Na, szerinted, lett? És nem volt kikacsintgatás. Csak kicsit sokáig vártam. De megértettem: ha ilyent akarok, az vele nem fog menni. Tehát nem szabad vele tovább reménykednem, terveznem. De ezért nem pocskondiázok MINDEN nőt
2017. ápr. 5. 10:13
 26/27 anonim ***** válasza:

Sajnos az emberek egy része elcseszett..ez van..

Én is egy perc alatt ábrándulnék ki egy olyan férfiból aki az ismerőseire maszturbál..nem tudnám elfogadni..ez van..

De manapság ez a természetes..

Törődj bele h nem lesz mindenkinek párja , vagy ha lesz akkor boldog "teljes" párkapcsolata..mert ha nincs hozzá társjelölt, akkor nincs..ezt kell el kell fogadni, nem a kikacsingató és tiszteletre nem méltó embereket..:S

2017. ápr. 6. 05:09
 27/27 anonim ***** válasza:

Így van, mindenről a férfiak tehetnek! Minden párkapcsolati problémát a csúnyarossz gonosz férfiak okoznak! Máglyára mindegyikkel!

Amúgy meg, általánosítani a nőknek szabad? Csak mert én most egyetlen párkapcsolati trollt se látok itt, aki a Kérdezőt elítélné. Bezzeg ha én csinálom, egyből jönnek hordákban, mint a cigányok, hogy mitmerészelsz, ésmostazonnal, mertkülönben! Kettős mérce foreva, igaz-e?

Ha ennyire utálod a férfiakat, akkor legyél apáca bmag. Vagy csak simán ne keress kapcsolatot. Öregedj meg a karosszékedben egyszál magad, majd 70 évesen aszott vén banyaként simogathatod Cirmit meg Nyávit, és kacarászhatsz hogy fúúúú de jól bosszútálltál a férfiakon, le akartak feküdni veled de te lekoptattad őket :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD a hős :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2019. szept. 22. 05:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!