Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen elcseszettek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen elcseszettek a férfiak? Miattuk nem működnek a párkapcsolatok?

Figyelt kérdés
Eddig mindegyik barátom olyan volt, hogy ha meglatott egy szép nőt, vagy csak legyen szőke az illető, máris kifelé kicsingattak a kapcsolatbol. Ennyi lenne a részükről? Én már nem merek álmodni se házasságról, se gyerekről mert nem akarom átélni a megcsalást, és az azzal járó válást.

2017. ápr. 4. 22:45
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
67%

Nem a ferfiak elcseszettek, esetleg a ferfiismeroseidnek egy toredeke (koztuk akikkel jartal is) "elcseszett". Bar az egesz emberi lenyre hulyeseg rafognj, hogy elcseszett, csak azert, mert esetleg az elkotelezettseggel problemajuk van, lehetnek emiatt kivalo szakemberek/orvosok akarkik, na mindegy, ne menjunk bele.

Termeszetes dolog az, ha valaki masra maszturbal. Ilyen az elet. A nok is szoktak parkapcsolatban masra gondolni (akar szex kozben is elofordul), es a ferfiak is. Attol ez meg nem megcsalas, ez fantazialas, ami kielegiti egyes vagyainkat. Ettol nem elcseszettek vagyunk, hanem emberek! Te is es en is. Es ez kozel sem kifele kacsintgatas.

Ha megcsal, akkor igen az. Es az gaz. Nagyon is. Gerinctelen dolog. De pl nekem 3 komoly(abb) kapcsolatom volt, tudomasom szerint egyik sem csalt meg. Ok is akkor elcseszettek szerinted? Mert kozben biztos megneztek mas noket is.

Vagy altalanositsak en is, es mondjam, hogy minden ferfi rendes, mert velem meg egyik sem bant rosszul?

Valogasd meg jobban a partnereid, de ha azt akarod, hogy a pasid ejjel nappal rad gondoljon csak, akkor eleg szomoru eleted lesz, es rengeteg "elcseszett" emberrel fogsz talalkozni.

2017. ápr. 4. 23:00
 12/27 anonim ***** válasza:
Mindenkinek van ilyen az életében az utóbbi években 8 srác csalt meg, de egy ideje megtaláltam a számomra tökéletes férfit, megkérte a kezemet. Szóval ne add fel, próbálj más kaliberű férfiakat találni.
2017. ápr. 4. 23:02
 13/27 A legrosszabb ***** válasza:
22%
A kis hülye ricsaj rákapott valamelyik népszerű alfahímre, aki történetesen minden lefekvéskor más arcát képzeli a drágalátos barátnője feje helyére, és most az egész férfinem a bűnös, és legyünk örökre kárhozatra ítélve. Gratulálok, itt egy Snickers.
2017. ápr. 4. 23:03
 14/27 A kérdező kommentje:
Én most pont azért akadtam ki, mert egy jófiúról van szó. De neki is elég egy szőke hajszín es már lázba jön tőle. Csalodott vagyok, hogy már itt tartunk megint. Semmire nem lehet ma már alapozni.
2017. ápr. 4. 23:09
 15/27 anonim ***** válasza:
35%
Keress olyat akinek nem a szőkék jönnek be.
2017. ápr. 4. 23:12
 16/27 A legrosszabb ***** válasza:
48%
"Jófiú"... :D Kivétel nélkül mindannyian ezt szajkózzátok a gusztustalan mocsok alfahímre, aki mellettetek másik 5 nővel kavar, össze-vissza hazudozik az életéről stb. "Jófiú"! :D
2017. ápr. 4. 23:12
 17/27 anonim ***** válasza:
25%
Nekem az ilyen általánosító kérdésekre a kedvenc válaszom a „Nem kellett volna felpróbálni mindet!” szokott lenni 😃
2017. ápr. 4. 23:29
 18/27 anonim ***** válasza:
15%

A férfi vizuális tipus evvan babám.Biológiailag az a rendeltetése továbbörökítse a génállományát minél több alannyal.Én mondjuk egy érzelmes barom vagyok lehet mert csak egy herém van na ezt skubizd.

Szal ha te a pasidnak levágod mind2őt lehet megkapod amit akarsz.

Esetleg lehetnél rögtön leszbi és nem kellene rinyálnod tovább.Faxom a nők nagy részébe akiknek a lyukuk a legnagyobb értékük,erényük hát hová ne hajbókoljak már,még ki sem verhetem amikor jólesik? Legalább főzni tudsz?

2017. ápr. 4. 23:34
 19/27 anonim ***** válasza:
86%

Hagyd kérdező. Mindenki rinyál, de az igazat nem írják le soha.

"Kell egy barátnő, aki mellett másokra verhetem."

2017. ápr. 4. 23:35
 20/27 anonim ***** válasza:
6%

Miért ilyen elcseszettek a nők, hogy zavarja őket ha mással is szexel a barátjuk?

A monogámia nem természetes.

De tényleg nem értem, hogy miért ragaszkodnak ehhez? Nem is kéne megcsalásnak nevezni,teljesen természetes kéne, hogy legyen egy kapcsolatban, ha a felek időnként lefekszenek mással.

2017. ápr. 4. 23:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!