Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyeseknél mi ez az alkalmazkodási hiány egy kapcsolatban?
Kezdem azzal, hogy én eddig nem voltam monogám, randizgattam és ennyi.
Most jött valaki az életembe akiért változtattam és azzal kezdtem hogy ha valami nem tetszik akkor szóljon azonnal. Ha nem tetszik ahogy viselkedem, a körmöm,a hajam, híztam vagy épp vékony vagyok akkor szóljon. Mert ha nem szól nem tudok változtatni. És én is szólok ha van valami. Nem ez lenen a normális? Mibe kerül behullámosítani a hajam ha neki úgy tetszik vagy olyan ruhát felvenni ami neki bejön? Nyilván sportcipőt nem veszek fel, de normális keretek között.
De igen, ez lenne a normális, de nem pont a külsővel kapcsolatban.
Oké, neked tetszik ha hullámos a hajad, de az egyenessel sincs problémád. De ha neki az tetszene, ha kopasz lennél, akkor azt is bevállalnád, mert mibe kerül levágatni a hajad meg lenyírni? Ha valaki egy sportosabb stílust követ, vagy éppen szeret visszafogott lenni, de a párja pl nőisebb, "dögös" ruhában akarná látni, akkor a nő azt is vegye fel, annak ellenére, hogy rosszul érzi magát azokban a ruhákban? Sportcipőt miért nem veszel fel a kedvéért? Mert nem szereted? Akkor másnak miért kéne olyan dolgokat felvennie/haját úgy csinálni, ahogy nem szereti?
Eléggé kettősmércét használsz, az oké, hogy a hajad így-úgy csinálod és ilyen olyan ruhát veszel fel, mert NINCS VELÜK BAJOD, de ami neked is kellemetlen érzést okoz(na) (sportcipő), abban már te sem alkalmazkodsz. Közben meg felteszed a kérdést, hogy mibe kerül másképp kinézni, mint ahogy mi magunk jól érezzük magunkat.
Azt kéne megértened, hogy SZÁMODRA ezek apróságok, de másnak nem.
Ami NEKED normális, az másnak nem feltétlenül az.
Alkalmazkodni lelkiekben kell.
Külsőre öltözködés ügyileg semmi közöd a másikhoz!
Alap az ápoltság és ,hogy egyikünk se hízzon el.
De a többi személyes szféra .
Szép is lenne ha a természetes vörös hajam "parancsra" be kellene festenem feketére...
De most mi a kérdésed, vagy problémád?
Ha a kedvéért változtattál (de mit?), akkor miért ne tetszene az neki? :O
Az a baja, hogy MÁSOK nem változtatnak a párjuk miatt a körmükön, vagy a hajukon. vagy az öltözködésükön, és hogy mások miért nem képesek sportcipő helyett magassarkút húzni egy nő, vagy begöndöríteni a haját, mert ez A KÉRDEZŐ SZERINT apróság. És mivel mások ezt nem csinálják meg, mások nem alkalmazkodnak a párjukhoz, és miért nem alkalmazkodnak az imádott egyénhez.
Azt nem persze nem érti, hogy ez SZÁMÁRA apróság, de másnak nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!