Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakító ok lenne nálad az alábbi sms váltás?
Nő írt a pasinak:
Nő: Te xy vagy?
Férfi: Igen :)
Nő: Oké, mert nincs elmentve ez a szám.
Férfi: Nem vagyok elmentve? :(
Nő: Most már el vagy. :)
Férfi: Helyes. ;) Amúgy hogy vagy, miujs?
Nő: Semmi, veled?
Férfi: Semmi, sokat dolgozom.
A pasi kapcsolatban van évek óta. Ezzel a nővel is régóta ismerik egymást, de nem volt köztük semmi. Úgy láttam mindig is, hogy a nőnek tetszett a pasi.
- Elnézést, meg tudná mondani merről megy a bu...
- Takaroggyá' odébb a flörtöléseddel!
Életkép a kérdező mindennapjaiból.
Amúgy szakíts vele, kíméld meg önmagadtól mindenképp.
Hát ez még a barátkozós kategóriába elfér, nem biztos, hogy flörtből írta neki.
Te ismered, mennyire szokott szmájlikat használni, mert ő pl mindenhova tesz mosolygós meg szomorú szmájlikat, ahogy most is, pláne nem kell ezen kattogni, mert nem kacérkodásból tette úgymond.
De most látom az utolsó sorokat,
te magad írtad, hogy RÉGÓTA ismerik egymást a nővel, gondolom eleve barátibb a viszonyuk... Szóval ha új kolléganő lenne, megérteném az aggályaid, de az, hogy ezt egy régi kolléganővel engedi meg, akivel jó viszonyban van mondjuk, szerintem nem érdemel többet. :)
Nem tudom, először nekem is fura volt, de manapság a felnőttek is vigyorognak meg kacsintgatnak, ezek szerint ez a norma. Takard ki a smiley-kat, máris nincs flört jellege.
De manapság felnőtt férfiak védjegye lett a ;P.
Úristen. Egy szó meg egy smiley miatt?
- Hol voltál?
- Fürödtem, hogy tiszta legyek.
- Helyes ;)
ez egy kb így történt chatelés köztem és egy fiúhaverom között. Nem, nem akarunk egymástól semmit és nyilván csak hülyülésből írta ezt. Ha a páromnak megmutatnám, hogy erre féltékeny-e, szerintem röhögőgörcsöt kapna.
De nehogy szakíts vele, nem lesz még egy ilyen türelmes ember mint a párod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!