Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai ha együtt élnék egy albérletbe? Barátom 18 én 17 éves vagyok és fél éve vagyunk együtt. De csak suli időben lenne ez. Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2010. máj. 12. 18:41
2/8 anonim válasza:
Szerintem korai, de ha így érzed jól magad, akkor csináld. Fél év elég kevés idő. Kb fél év után szokott lehullani a rózsaszín fátyol. 20/L
3/8 anonim válasza:
Szerintem még korai. Azt ki kell valamiből fizetni. Én is 17 évesen jöttem össze a barátommal, de csak 20 évesen költöztünk össze, mikor már én is dolgoztam. Gondold végig: főzni, mosni, takarítani kell, jönnek a számlák stb...
4/8 anonim válasza:
o.társam 17évesen költözött össze a barátjával... jól megvannak:D Szüleidtől is függ és h mennyire akarod...
5/8 anonim válasza:
Próbáld ki de sztem egy hónap után sírva fogtok hazamenekülni. Nem rosszból mondom, de eleve fél év ismeretség után érdekes lenne ha a nap 24 órájában elviselnétek egymást. És amúgy 17-18 évesen miből fogtok élni ha suliba jártok? Én amúgy pont hogy szünetben próbálnám ki, és akkor meglátjátok hogy milyen.
6/8 anonim válasza:
Az mind1, hogy suliidőbe vagy azon kívül sztem tutkóra korai én nem csinálnám a helyedbe semmi pénzér!
7/8 anonim válasza:
Korai. Fél év után is, meg ilyen fiatalon is.
Bááár messze praktikusabb, mert ismeritek egymást szeretitek egymást, de biztos készek vagytok a másik folyamatos jelenlétére?
8/8 anonim válasza:
mi 3 hónapja vagyunk együtt és a barátom gyakorlatilag nálunk él :D 7napból 5öt itt tölt, és még az 5.. napon sem unjuk egymást...szerintem párkapcsolat függő
mi 19 évesek vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!