Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt valahogy rendbe lehet még hozni?
Sziasztok. Az a helyzet,hogy 3 hónapja vagyok együtt egy lánnyal. Vagyis sajnos már csak voltam. Még a kapcsolatunk elején elsőnek az exemmel, aztán még 2 másik lánnyal csaltam meg. Ezeket megtudta mástól és bevallottam még a 3. lányt is. Tudom, hibáztam. De ez csak az első másfél hónapban történt, igazából nem vettem komolyan a kapcsolatot. Már bánom, de megtettem és vállalom érte a felelősséget. Viszont szeretnék már végre megkomolyodni és vele. Próbálom helyrehozni, de azóta (csütörtök dél) szóba se áll velem, zaklatni azért nem akarom, hagyom, hogy kicsit ülepedjen benne ez a dolog. Szerintetek megbocsájthat ?
22/F
Nos, szerintem te igazából csak szexelni akartál vele, nem komolyságot, mer 3 hónap alatt 3× megcsalni valakit nem semmi.
Szerintem inkább még csak kalandozzál, ebben a korban nem kell a nagy komolyság. Lehet megbántad, de sokan még 1 megcsalást sem bocsájtanak meg, nem hogy hármat. Lapozz.
Ha vmire is becsuli magat, elkerul teged.
Es meg eloadod, hogy most mar szeretnel megkomolyodni, mikozben ebbol a kemeny 3 honapbol a felet vegig csaltad...vicces :DD.
Nem ertem a magadfajtaknak miert kell parkapcsolat, tok felesleges.
Az különösebben nem oszt, nem szoroz, hogy mennyi idő alatt sikerült három másik lányt behálóznod...
Úgy derült ki? Szóval, másfél hónapig háromfelé csaltad, utána másfél hónapig még lapultál, majd kiderült? Micsoda megkomolyodás mehetett végbe benned, hogy másfél hónapig még titkoltad az elől, akivel komoly kapcsolatot akarsz...
Leckének jó lesz a jövőre nézve.
Megbocsátani meg fog,de soha a büdös életben nem fogod látni.Minek haragudni egy ilyen selejtre aki csak a farka után megy,magának árt vele. Elcseszted. Legközelebb több gerinccel vágj bele a dolgokba.
Én az első ismerkedős héten,tudod mi volt a legtöbb amit megengedtem magamnak? Egy ölelés egy másik sráccal. kb. 5mp. Ehhez képest te..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!