Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki világosítson már fel, hogy miért nem lehet megérteni azt, hogyha valakit megnézek az utcán, még nem akarom megcsalni a párom. Valaki?
Ebben az esetben viszont nem ertem a problemajat. En is megnezek ferfiakat egyedul, ha epp latok valakit aki jokepu, megnezem, elkonyvelem, hogy jol nez ki es kesz, nem is emlekszem ra fel ora mulva, nem is szemezek veluk vagy hasonlok.
Szerintem ha nem ugy hagyod el a lakast minden nap, hogy na, ma hany jo csaj segget stirolhetem meg jol, akkor semmi gond nincs veled :D
lehet le fogjátok szavazni, amit írok és nem is teljesen válasz, de mint lány nekem is nagyon rosszul esik ha a párom más lányt/lányokat néz. Pedig ha nem veszem észre is tudom, hogy úgy is nézeget másokat is.
Egész egyszerűen a lányoknak nagyon rossz tudatosítani magukban, hogy nem csak a barátnő az egyetlen lány, aki valaha is megtetszett.
Szerintem ezzel egyik oldalon sincs semmi gond. A lányok többsége megtanulja, hogy ilyenekre a saját érdekében ne kérdezzen rá, ha mégis megteszi és nem akarsz hazudni a beszéded közben zengj ódákat a barátnőd szépségéről
pl: jaj de senki sem olyan szép jó és tökéletes mint te
22/l
Érdekes ez a dolog. Gondolom iszonyat féltékeny a barátnőd.
Önbizalom hiányos szegény. Azt gondolja, hogy nem elég jó hozzád. Igazából ez az ő problémája és nem a tiéd.
Igazából annyit tehetsz az ügy érdekében, hogy kifinomult stílusban szembesítes ezzel a problémával és biztosítod arról, hogy akár megváltozik, akár nem, feltétel nélkül fogod szeretni.
Persze csak ha őszintén így gondolod. :D
#8, nem minden férfi ilyen, ezt honnan veszed? Én is látok mindenféle nőket, de nem nézegetem őket, mert nem érdekesek.
Attól függetlenül a barátnőd túlérzékeny, féltékeny, az nem OK.
Az viszont rendjén való, hogy, ha kérdez válaszolj, és őszintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!