Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagálom, vagy másnak is rosszul esett volna?
A barátom elfelejtette a névnapomat. Nem az bánt, hogy nem kaptam ajándékot, hanem az, hogy egyáltalán eszébe sem jutott a dolog, pedig idén már 2. éve vagyunk együtt. Én mindig odafigyelek, hogy kinek mije mikor van. Ha a páromról van szó, akkor pedig pláne. Szívesen kedveskedek neki egy fontosabb napon, és nagyon rosszul esik, hogy pont a saját párom nem figyel oda annyira, hogy szóban felköszöntsön. Azt sem tudja, mikor van a szülinapom, pedig már egyet közösen is ünnepeltünk. Még a hónapot se tudja fejből!! Beállítja a telefonját, hogy jelezzen, (ezzel semmi gond), viszont ha a telefonja nem jelez, akkor kiesik a fejéből az egész. Úgy érzem, neki nem is okoz örömöt, hogy nekem kedveskedjen, és ez bánt, mert akkor inkább ne ünnepeljünk semmit se, ha neki ez nem jön szívből. Csak azért, hogy legyen valami, nem kell inkább semmi sem.
Ti mit gondoltok?
Szerintem meg igazad van.
Tarsadalomban elunk, ahol vannak szokasok. Es az elvarasok nagyban igazodnak a szokasokhoz.
Nem kotelezo semmi, de nevnapra illik felkoszonteni a masikat. Ez az egyik es egyben a szokasos mondja kimutatni azt, hogy fontos neked a masik.
Nekem is rosszul esett volna.
Es itt nem az a kerdes, o hog mukodik.
Mert oromet szerezni a FOGADO fel ertekrendje szerint lehet. Ha TE ugy mukodsz hogy szeretnel nevnapi koszontest, szerintem neki ezt illene tiszteletben tartani es felkoszonteni Teged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!