Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy viselkedjek vele ezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselkedjek vele ezek után ha becsapott?

Figyelt kérdés
Van egy barátság extrákkal dolog az életemben. Egy megyében, de nem egy városban lakunk a férfival. Napi szinten beszélünk neten. Múlt hét szerdán mondta hogy ma jönni fog a városba ahol lakok és ha gondolom találkozzunk. Majd ezek után tegnapig elérhetetlen lett. Pénteken is írtam neki hogy akkor hogy legyen a mai nap. Semmit nem válaszolt. Tegnap este megköszöntem neki hogy milyen szépen eltűnt.. Elolvasta ma reggel, erre sem reagált. Még sosem csinált ilyet.. De szerintem ez irtó nagy szemétség tőle. Ő ajánlotta fel eleve, aztán meg se kép se hang. Szakitsam meg vele a kapcsolatot? Nagyon rosszul esett ez az egész...
2017. márc. 27. 12:13
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

#18: Most először vagyok ilyen "kapcsolatban" és nem tervezek több ilyet.

Bár nem is értem miért került át a kérdésem a párkapcsolati problémákhoz. Ez minden csak nem párkapcsolat.

Egyébként igen, hagyni fogom őt.

Köszi a válaszokat!

2017. márc. 28. 09:30
 22/23 anonim ***** válasza:
Nem derült ki, miért tűnt el?
2017. márc. 28. 16:54
 23/23 A kérdező kommentje:

De. Írt nekem hétfőn este. Össze is vesztünk. Azt mondta elfelejtkezett rólam aznap meg ezer dolga volt.

De már nem érdekel.

2017. márc. 29. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!