Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan fojtsam el a vonzalmat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fojtsam el a vonzalmat?

Figyelt kérdés

Szóval van egy pasi aki nagyon bejön nekem. Tavaly elmentünk nyaralni szüleimmel és az ő szüleivel. Előtte nem nagyon ismertem, de ott nagyon jó volt vele. Esténként együtt mentünk ki a városba. Am én 17, ő 24. És utolsó este kicsit "összemelegedtünk". A nyaralás óta nagyon jóban van a két család.

Nagyon szexi pasinak tartom és nagyon vonz, de van barátnője. Már többször el akarta hagyni a csajt, de az egy pióca. Érzem, hogy én sem vagyok neki közömbös...

Nagyon nehéz visszafognom magam...

Hogy fékezzem magam? Nem tudok mit tenni ellene...

2010. máj. 11. 21:06
 1/8 anonim ***** válasza:
51%
Ha elfojtod az érzéseidet, akkor annak csak sz@r lesz a vége... Mondd el a pasinak hogy te mit érzel! Ettől még nem leszel "gonosz 3-adik fél", aki szét akarja ugrasztani őket! Csak elmondod hogy mit érzel.
2010. máj. 11. 21:08
 2/8 anonim ***** válasza:
55%
Vegyél egy vibrátort és várd míg a pióca lekopott
2010. máj. 11. 21:09
 3/8 anonim ***** válasza:
95%

Én nem értem az ilyet. Hogy tudtok bedőlni annak, hogy ,,szakítani akart a barátnőjével" meg hogy ,,nem szereti csak nem bír szakítani" stb.? Miért nem szakít vele??? Egy 24 éves pasi már azért el tudja dönteni mit akar.

Amúgy én addig nem foglalkoznék vele amíg ott van a nője.

2010. máj. 11. 21:13
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha valaki igazán szeret, lehozná a csillagokat is az égről, a toronyórát láncostól a lábaid elé tenné, szóval ha szeret, az szinte "semmi", hogy otthagyja érted barátnőjét.

Én nem foglalkoznék vele, ha látnám, hogy egy dróton rángatható "kismajom"

2010. máj. 11. 21:37
 5/8 anonim válasza:
48%
Hát én hasonló helyzetben voltam. Szerelmes lettem egy srácba, akinek volt barátnője. Megkérdeztem tőle egyszer, h mit érez iránta, szereti-e stb. Amikor megtudtam azt, h nem is szereti, akkor mondtam el neki, h én megy fülig szerelmes vagyok belé. Azt az éjjszakát már együtt is töltöttük. Pár nappal később szakított az akkori barátnőjével, és azóta is együtt vagyunk. Életem legjobb döntése volt, hogy nem voltam "beszari", és rákérdeztem.
2010. máj. 13. 21:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha én ott akarok hagyni valakit,lehet az bármekkora pióca...
2010. máj. 13. 21:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Túl fiatal vagy hozzá. Lehet, hogy veled csak játszadozott a nyaralás alatt.

Remélem nem így van, csak nekem vannak rossz tapasztalataim...

2010. máj. 13. 21:52
 8/8 anonim ***** válasza:

Én ebben a helyzetben (tiniként) élveztem a dolgot...mint valami leányregényben:)

Örülnék, mikor úgy néz rám, várnám, hogy hozzám érjen..

Ha meg akar valamit, akkor úgyis összejön a dolog:)

2010. máj. 13. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!