Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek egy nem vallásos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy nem vallásos pasi és egy vallásos csaj képes lenne együtt élni?

Figyelt kérdés
A pasi konkrétan ateista és teljesen elutasitja a vallás által definiált dolgokat míg a csaj ugyan nem az a kemény vonalas keresztény hívő de vallásos és minden héten jár templomba. Lehet az ilyen szituációnak jövője? Vagy ez már csak problémás helyzetet eredményez?
2017. márc. 25. 10:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
65%
Valamelyiknek jobban kell engednie és mindkettejüknek megértőnek kell lennie a másikkal. Akkor működhet. Tehát pl az ateista pali ne sértegesse a lányt a hite miatt vagy ne próbálja meg folyton lebeszélni róla szegényt. Fordítva is igaz: a csaj ne kezdjen el agresszíven téríteni mert annál kevesebb idegesítő dolog van. Ha mindketten kicsit idomulnak egymáshoz és változnak a közös érdek miatt akkor működhet. Egyébként is egyik véglet sem jó, az arany középút mindig megfelelőbb a szélsőségeknél amúgy is.
2017. márc. 25. 11:17
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem e teren tul nagy a kulonbseg es nem tartom valoszinunek,hogy egy kapcsolatba ezek nem fognak problemat jelenteni.Akkor elkepzelheto,ha pl egyik vallasos es jar templomba is, a masik ugyan hisz Isten letezeseben,viszont semmilyen felekezetnek nem tagja es nem is jar gyulibe.Mi mindketten hisszunk de nem vagyunk vallasosak.Ha tul elteroek a nezetek,van aki egyaltalan nem hisz a masik meg nagyon az sok vitat eredmenyez es mindenki csak maga igazat erolteti a masikra.Ha gyerek is lenne kesobb azt is osszezavarnak. Persze lehet olyan hogy egy hazassagban mindenkinek van sajat elete,elfoglaltsaga es ezt mindenki fogadja el,de ez nem hobby,sport...ez attol joval tobb.
2017. márc. 25. 11:22
 13/19 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem túl sok a világnézetbeli különbség egy harmonikus kapcsolathoz. Én nem tudnék vallásos férfival együtt élni. Pl. nem akarnék egyházi esküvőt, ha lenne gyerek, nem szeretném ha megkeresztelnék, és egyházi tanításokkal tömnék a fejét, ha teherbe esnék nem tervezetten, elvetetném, mert az én nézetem szerint az csak egy lehetőség és én döntök, hogy megszülessen-e... stb. Ezek csak a nagyobb dolgok, de nem hiszem, hogy ez így hosszú távon működőképes lenne.
2017. márc. 25. 11:32
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak az en velemenyem, de szerintem nem. Konkretan teljesen mashogy latjak az egesz vilagot.
2017. márc. 25. 11:52
 15/19 anonim ***** válasza:
12%

Igen. Nincs összefüggés.

Tanuljatok meg gondolkodni. Mindketten erősen nem tudjátok valoságot.

2017. márc. 25. 12:48
 16/19 anonim ***** válasza:
valóságot*
2017. márc. 25. 12:49
 17/19 anonim ***** válasza:

lehet, ha elfogadják egymást és egyik sem akarja a másikra erőltetni a "hitét"

a vallásos csajnak amúgy is benne van a 10 parancsolatba, hogy fogadd el felebarátodat.

ha a pasi is elfogadja a nő nézeteit, akkor nem lesz probléma.

2017. márc. 25. 13:18
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem tudnám komolyan venni. Mint az a srác, aki pár napja írt ki kérdést, hogy mi lenne, ha ő komolyan venné az Erőt és jedi akarna lenni. Nekem a kettő ugyanaz. Csak a Star Wars-rajongók nem agymosottak.
2017. márc. 25. 15:01
 19/19 A kérdező kommentje:
Mindegy lesz*rom, csak rendeljék a cimbalmomat :V
2017. márc. 30. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!