Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Senki nem szeret. Mit tehetnék?
Többé-kevésbé ismerős érzések, csak én idősebb vagyok pár évvel. Meg jelenleg megígértem anyámnak, hogy nem nyírom ki magam, szóval kötelező itt lenni még egy darabig. Persze szinte biztos, hogy bukni fogok életemben szinte minden téren, és ez meglepően őrjító tudat, hogy "úgyis veszítek", mert rosszabb vagyok másoknál mindenben.
Kiutat én sem tudom, egyelőre próbálok félig-meddig optimista lenni, nem sok sikerrel. Úgy érzem, csak halogatom a végzetem, a fiatalkori halált.
Ismerős, rólam sem tudja semmilyen ismerős, csak anyám. Bár nekem nincsenek barátaim, bár tettetem, hogy neten vannak. Jól játszom a zárkózott-de-kiegyensúlyozott karaktert, és sokan még humornak is értékelik, ha kifejtek valamit ami szerintem szomorú. Bár tudnék örülni neki.
Lépj le otthonról, kiveszel egy szobát Pesten, keresel munkát, és új életet kezdesz.
Persze erről nem szólsz senkinek.
Fiatal vagy, nem lehet probléma a váltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!