Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka hogy ilyen sok rövid kapcsolat van?
Nem váltotta be a másik a hozzá fűzött reményeket. Vagy lehull az álarc a másikról, kiderül, hogy a "széptevő" férfi igazából egy paraszt, az édes tündér meg egy hárpia.
Vagy kiderül, hogy az illető a szóismétlések rabja.(Ne haragudj, ezt a labdát muszáj volt leütnöm, Kedves Kérdező. :D)
De akkor minek jönnek addig össze?
Egy kapcsolat nem olyan mint egy ruha amit fel le próbálgatunk hanem egy lelki testi kapcsolat ahol két lélek egyesül. Ahol a két fél bizalmat szeretetet szexualitást ad, ezek komoly dolgok
"De akkor minek jönnek addig össze? "
Mert az elején még nem ismerik eléggé ahhoz, hogy kiderüljön, hogy összeillenek-e. Ez csak a gyakorlatban derül ki. Ez még akkor is így van, ha előzőleg már ismerték egymást valahonnan: azért egy párkapcsolat sokkal összetettebb, mint egy baráti, vagy munkahelyi, ismerősi, vagy bármilyen más kapcsolat, sokkal több súrlódási felület van.
Az emberek nagy része felszínes, szexelni pedig jó. Sok ember nehezen viseli az egyedüllétet is. Tehát sokan összejönnek valakivel ilyen "miért is ne" alapon, nem igazán gondolják át a dolgot.
Az igazság az, hogy ha valaki jól viseli a folyamatos változást maga körül akkor ez egy kényelmes életmód lehet a számára.
Az ilyen kevés érzelmi intelligenciára vall, kevés érzelmi fejlettségre.
Ösztönösség, vonzalom van előtérbe nem az érzelem
# 8: Te meg tudod mondani előre valakiről, hogy hogyan fog viselkedni hosszú távon egy kapcsolatban, mennyire egyezik az értékrendetek, életstílusotok, konfliktuskezelési stratégiáitok?
Vagy csak azt hiszed, hogy ismered? Szerintem épp az vall alacsony érzelmi intelligenciára, amikor naivan azt hisszük, hogy ismerünk valakit, akivel alig töltöttünk valamennyi időt felszínes kapcsolatban.
Én még két év után sem ismerem eléggé a párom, tud meglepetéseket okozni! Pedig eléggé kitárulkoztunk egymás előtt, sok mindent éltünk már át együtt, de mindig adódnak új élethelyzetek, amikben még nem voltunk és olyankor mindig új oldalát ismerem meg.
9. Nekem a legrövidebb kapcsolatom 4 év volt.
Lehet én látom milyen ember mert jó az ember ismeretem ami szintén magas érzelmi intelligenciára vall illetve nem jövök össze a nővel egy két hét után hanem amikor már jól megismerem olyan 2-3 hónap után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!