Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megéri várni egy nős férfire,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri várni egy nős férfire, ha ezt kéri vagy simán hülyére vesz?

Figyelt kérdés

Szívesen venném, ha valaki tapasztalatból írna választ nekem.

Pár hónapja megismerkedtem egy házas (gyermektelen) férfivel, akivel sokat beszélünk, érdeklõdik, figyel rám, szeretné szorosabbra fûzni a kapcsolatot. Amikor közöltem vele, hogy ennek semmi akadálya, amennyiben rendezi a sorait otthon, erre úgy reagált, hogy idõ kell neki, amíg eldönti, mit szeretne, ami lehet egy év (!) is akár. Azt mondta, ha szeretem, akkor várok rá, mert nem tud azonnal elválni. Tehát nem az a helyzet, hogy annyira akarna engem, hogy meglépi a válást, hanem majd eldönti, hogy mit-kit szeretne, vagyis mérlegel, tesztel. Én meg addig legyek hozzá hûséges, ne érdekeljen más.

2017. márc. 21. 22:40
1 2 3
 21/25 omba ***** válasza:

Hónapok alatt én is el tudnám dönteni, akarok-e valamit tőled, bár nemigen ismerjük egymást...

"mérlegel, tesztel" ? - nem egy igazán szerelmes ember, akárhogy is nézem.

2017. márc. 22. 09:32
 22/25 anonim ***** válasza:
Én azt mondanám, rendben, de addig ne keress semmilyen formában és ne várd, hogy tartogassam magam. Találkozunk, ha már elváltál és ha én éppen szingli vagyok, még lehet is valami köztünk.
2017. márc. 22. 09:48
 23/25 Bence_ ***** válasza:
55%

Azt csináld ami neked jó! Ha neked jó így akkor várj, de tudd, hogy ketyeg az órád.

Ha valaki ki akar lépni az lép.

2017. márc. 22. 09:50
 24/25 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszolók, teljesen igazatok van.

Örülök, hogy ennyi hsz-t kaptam kívülállóktól, így könnyebb a döntés, és több szempontból látom ezt a kapcsolatot.

2017. márc. 22. 10:26
 25/25 A kérdező kommentje:

Eldöntöttem ma, kilépek ebbõl a megalázó sztoriból.

Rossz lesz, de nem vagyok hajlandó tovább elviselni egy ilyen helyzetet.

2017. márc. 22. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!