Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, tényleg ennyivel fontosabb az egótok?
én is tudok mesélni az exemről, de ettől még nem lesz minden nő ilyen :D
amikor besértődött meg akartam ölelgetni ellökött és azt mondja hagyjam, utána meg miután megbékült mondta, hogy azt akarta ölelgessem meg csak direkt kérette magát...
na akkor kinek fontos az ego? :D
24F
A barátod majd kap pár nagy pofont az élettől és meg fogja tanulni hogy le kell vetkőzni az ilyen duzzogós játszmákat.
Én is megtanultam... 40 éves koromra :-)
Mit szeretnél megtudni?
Lehet, hogy neki fontosabb az egója. Ha megfelelően kommunikálsz vele, akkor tudod ezzel szembesíteni és változásra sarkallni.
Próbáljatok meg nem összeveszni. Akkor már régen rossz. Miért nem oldjátok meg a problémákat még sokkal előbb? A békülés pont annyit ér, mint a bocsánatkérés: önmagában semmit.
Ha lesz megint egy ilyen duzzogós jelenet, akkor várd ki a békülést, és beszéljetek megint. Miért alakul ki ez? Mi a gond? Min kéne változtatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!