Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exének szánt ajándékot nekem adta. Ez jelent valamit?
Figyelt kérdés
Egy dísztárgyról van szó, amit neki akart adni,de szakított vele a csaj mielőtt odaadhatta volna. Nem mondta el, de egyértelmű volt a helyzet. Nem haragszom rá, de ez jelent valamit? Túl van az exén?2017. márc. 19. 23:05
11/14 anonim válasza:
Inkább az derül ki ebből, téged nem értékel eléggé, hogy egy neked választott ajándékot vegyen. Az is elgondolkoztató, mennyi idő telt el a 2 kapcsolat között, hogy még egy dísztárgytól sem tudott megszabadulni. Szóval simán lehet, hogy nincs túl az exén.
12/14 anonim válasza:
Vagy csak nem akart rád költeni és gondolta megkapod a cuccot ne nála porosodjon. Számomra az ilyen emberek férgek
13/14 anonim válasza:
Azt hogy semmibe néz. Lusta Neked, hozzád passzoló ajándékot venni, utána járni
és még pénzébe sem került. Nagyon-nagyon gáz.
14/14 anonim válasza:
Javítsatok ki ha tévedek, de szerintem az illető csak úgy szimplán adta oda a leányzónak azt az ajándékot és nem valami jeles alkalomra, nekem legalábbis ez szűrődött le, de ha tévednék az tényleg nem a legjobb helyzet a srác részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!