Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elfogadnátok tőle ezek után az ajándékot?
ez nem hiszti, inkább csalódottság.
mondjuk én a helyedben leszarnám a csomagot és inkább azzal foglalkoznék hogy miért idegen nőnek ad ajándékot.
kivéve ha rokonról van szó.
Hiszti vagy nem hiszti, de én is azt mondanám, hogy nem kell. Ha neki én csak ennyire vagyok fontos... hogy más nőnek adja amiről tudja hogy nagyon szeretném.
És különben is ez kicsit olyan hogy jól van kapsz te is de csak azért hogy fogd be a szád.
Mindenesetre levonnám a tanulságot az esetről, és a jövőbeli kilátásokról ezzel a pasival. Már úgy értem nem látok túl szép jövőt ebben a kapcsolatban.
Ez nem hiszti, teljesen jogosak az érzéseid. Persze ha pasi írta volna ki a kérdést és valahogy így hangzott volna, hogy "nagyon vágytam valamire, a párom megkapta és mivel pont összevesztünk, rohant odaadni más férfinak", na, ebben az esetben a nő r****c lenne és mindenki a pasit védené.
Én ezekután egyébként büszkeségből nem fogadnám el a csomagot. Megvenném magamnak vagy vennék másmilyet, ha kéne. Egyébként ki az a nő, akinek odaadta? Rokon, barát vagy valaki, aki csorgatja a nyálát a párodra? Mert ez sem mindegy, hogy kihez rohan egy összeveszés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!